czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zwolnić wszystkich parkingowych xD

Oto na co wpadł mieszkaniec Łomży, aby nikt nie zajął mu jego ulubionego miejsca na parkingu xD:

http://img84.imageshack.us/img84/9962/70361040ri8.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/5660/68942210mq7.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/984/13567171yt5.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/7205/59473838qu8.jpg

Prosze zwrócić uwage na przednie koło roweru :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zwolnić wszystkich parkingowych xD

Czego to polak nie wymyśli :D tylko teraz musi uważać żeby mu tego roweru nie zwineli i nie zajęli później tego miejsca :)

I bardzo dobrze facet pomyślał,bo w naszej kochanej Łomży miejsc parkingowych jest nie za wiele:/A jak gość wraca nocą do domu i niema miejsca na parkingu to niechce stawiać gdzieś "za rogiem"-ja tak postawiłam to jednym razem ukradli mi antenę do CB-wyrwali z kablem,a drugim razem dostałam mandat:/Ja postawie chulajnogę:P

sie mysli, sie ma. Brawa za pomysl.

ściemka wszystkim

BTW.
Ktoś musiał w malignie wpaść na pomysł, aby tak pomalować bloki. Widziałem je z bliska na Konst.3Maja. Koszmarek. Co na to główny architekt miasta ??? Ja już wolę komunistyczną szaroburość od czegoś takiego!
brrrr....

Pawel_W akórat nie rozmawiamy o kolorze bloków :]
Pomysł faktycznie na topie ;p Polak potrafi

takiej maszyny to chyba raczej nikt nie weźmie hehehe

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

idiotyzm , każdy ma prawo zaparkować a samochodów przybywa i niestety miejsc jest za mało . To nie jest prywatne miejsce parkingowe gościa by mógł je blokować przez cały dzień jakimś rzęchem na dwóch kołach.

tylko szkoda że na koło bowiem które można odkręcić i wziąć resztę:/

...no ale gdyby ludziki parkowali z rozumem... a tak ?! miejsc parkingowych 8, a stoi 5 samochodów i całość zajęta !
Żal zad ściska....

________
Malachit

Znam sytuacje tego parkingu sam facet go sobie zrobił jak robił to nie było nikogo by mu pomóc, a do parkowania wszyscy. Prawnie nie jest parking własnością faceta, ale moralnie tak. Jak facet miał walczyć z chamstwem wymyślił sposób. Dawny gospodarz wrócił z Włoch i zabawia się w fotoreportera, szkoda że mu nikt nie zrobił zdjęcia, gdy zajmował parking leżac pijany tak Panie Klim.

o czym Ty mówisz

" sam facet go sobie zrobił jak robił to nie było nikogo by mu pomóc, a do parkowania wszyscy"

Parking jest dla wszystkich . Mieli mu pomagać i co dałby im kluczyk do kłódki ???? Jak kupisz sobie auto to zrozumiesz o czym mowa. Zajeżdżasz na parking a tu same rowery ...... bo sąsiedzi sobie porezerwowali, a że wakacje to są na w czasach ale by nikt im nie zajął ich miejsc więc stoją rowerki. Karać takich idiotów i tyle.

sluchaj pool o ile bysmy mu pomogli i razem zrobili to dzisiaj by nie bylo by roweru bysmy parkowali wszyscy.Ciekaw jestem jak ty bys zrobil to dla wszystkich czy dla siebie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org