Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spójrzcie na moja fotkę |
Tu link do niej http://www.money.pl/wakacje/galeria/zdjecie,906.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spójrzcie na moja fotkę |
Pokaż nam za pomocą zdjęcia gdzie płaciłeś kartą. Interesują nas miejsca najbardziej oryginalne, odległe, i niespotykane a może zabawne? Ty decydujesz!. Aby wziąć udział w konkursie: Zarejestruj się Wypełnij dane i wyślij zdjęcie wraz z krótkim opisem. Zdjęcie nie musi zawierać wizerunku osoby ani karty (zdjęcie nie może być większe niż 1 Mb). Obserwuj popularność Twojego zdjęcia i czekaj cierpliwie na wyniki.
|
|
co niezwykłego jest w tej fotce _73_
|
|
nie widzisz co napisalem gosciu bierze udzial w konkursie na popularnosc zdjecia im wiecej odslon tym wiecej punktow
|
|
Ciekawe co by było, gdyby ktoś napisał organizatorom konkursu o takim postępowaniu...
|
|
nie wiem czy ip sprawdzają ale jesli nie to mozna zrobic tak ze sciąga się przeglądarke OPERA otwiera się strone z tym zdjęciem w oddzielnej karcie i klika prawym przyciskiem myszy i ustawia odświeżaj co np 15 sekund w ciągu godziny masz 240 wejsc (ale chyba tu to nie działa działa na pewno na stronie o przedłuzaniu wakacji :P )
|
|
A ty to zdjecie komorka robiles? bo jakas taka niewyrazna ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
NARCYZ? nie zagladalem ściemka wszystkim
|
|
rzuciłem okiem, tragedia. Ekspozycja kicha, kompozycja kicha. Saturacja sprana. Myślisz, że masz szanse? Gratuluje optymizmu.)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
stefanek1 nie znam sie na fotografii ale intuicyjnie zgadzam sie z Tobą w 100% . _73_
|
|
zdjęcie żenujące poziomem, aczkolwiek lepsze od tych co zrobią zdjęcie do dupy i później na siłę próbują wyssać coś z nich photoshopem (kompletna żenada). dla mnie zdjęcie to tylko oryginał
|
|
celem organizatorów jest zwiększenie oglądalności strony. Celem uczestników konkursu, przez tak sprecyzowane zasady jest to samo. Spamowanie komun internetowych jest zaplanowane, nie sprzeczne z regulaminem, nawet jeśli mówiłby on co innego ;) Jeśli ktoś jeszcze tego nie widzi, to nie jest konkurs na jakość zdjęcia, tylko na skuteczność spamowania. Nikt przed wejściem na strone nie wie, co zobaczy, więc, nawet dobrze spamowany link do czarnej plamy ma szanse na pierwsze miejsce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |