czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przeróbka reflektorów amerykańskich na Polskie

Mam problem ze znalezieniem miejsca gdzie mogę przerobic reflektory z amerykańskich na polskie, prosze podajcie mi miejsce gdzie mozna to zrobic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przeróbka reflektorów amerykańskich na Polskie

przy ulicy poznanskiej, tuz przy rondzie z wojska polskiego jest serwis samochodow amerykanskich. Tam bym sprobowal.

Możecie mi powiedzieć czym się różnią światła amerykańskie od tych z Europy??tak się pytam z ciekawości:)

Też polecam... Ja swoje tam zrobiłam... Pan bardzo symparyczny i profesjonalny... Wcale nawet nie rozmawiał ze mną o wymianach /co by mnie baaaaardzo drogo kosztowało/ tylko odrazu zaczął sprawdzać, jak można te co mam dostosować do naszych warunków... Miałam sprawę załatwioną jednego popołudnia... Tylko pamiętaj, ze oprócz wyregulowania reflektórów musisz jeszcze zrobić: światło tylnie przeciwmgielne, światło cofania, kolor migaczy na pomarańczowy. I radzę, zrób to jak najszybciej, bo ja zwlekałam i miałam z tego powodu poważne problemy.

Dziekuje ślicznie wszystkim za szybką odpowiedz. Mnie w serwisie Toyoty zaśpiewali 1500 zł za jeden reflektor + światła przeciwmgielne z tyłu i musiałabym jechac do Białegostoku albo Warszawy. Rozbój w biały dzień

Wogóle nie zawracaj sobie głowy serwisem... Ja też różne opcje przerabiałam... Ten Pan został mi polecony przez jego stałego/wieloletniego klienta... i ja tez byłam zadowolona... Za wszystko zapłaciłam około 300 zł..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org