Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do oddania???? |
Ma ktoś do oddania małego szczeniaczka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do oddania???? |
Idz do schroniska, tam jest wiele psiakow czekajacych na dom...
|
|
dokladnie idz do schoniska!!! jedyne 20 zl i juz mozesz uszczesliwic jednego psiaka:)
|
|
no ale ineteruje sie szczeniak jakiej rasy? bo jezeli nie przyiqzujesz duzej wagi do rasy psa tonajlpesze roziwazanie bedzie w schrnisku. Tak jak onetwo12 mowil zaplacisz 12 zlotych a za szczeniaka rasowego ponad 200 zeta :P
|
|
@YaYeti - ze tak glupi ludzie istnieja .... Wez szczeniaka albo jakiegos psa z schroniska tam jest ich bardzo dużo napewno sobie jakiegos wybierzesz . BTW. pies rasowy kosztuje napewno ponad 600zl z tym ze za 600zl kupisz psa nie WYSTAWOWEGO ... - to tak na marginesie
|
|
Sstnk sam jesteś głupi !!!!!!
|
|
A gdzie jest schronisko w Łomży???
|
|
JA MAM DO ODDANIA KONIA W SZYBKIE RECE ;]]]]]]]]]]]]]]]]] FUCKIN LOOOLED !!!!!! 1
|
|
Schronisko na wojska polskiwego na samiutkim koncu za hotelem fadom po prawej stronie
|
|
Ja wiem kto ma do oddania Sarenkę podaj mi swojego emaila to ci wyślę nr tel Pozdrawiam
|
|
FIN jak zwykle błysnąłeś ynteligencją FUCKIN LOOOLED !!!!!!
|
|
Dzięki wszystkim ale mam już szczeniaczka ze schroniska i dodam że jest bardzo fajniutkim szczeniaczkiem.
|
|
szczeniak sarenki? czy poprostu stary pies?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |