Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPRZĘT AGD -LODÓWKA, KUCHENKA |
Jakiej marki sprzęt AGD polecacie? Chodzi głównie o lodówkę (chłodziarko - zamrażarkę) i kuchenkę gazowo - elektryczną. Dużo jest tego na polskim rynku, ale wiadomo, że jedne są lepsze, inne gorsze. Najbardziej wadliwe są chyba lodówki. Prawie każda marka odznacza się tym, że lodówka bardzo głośno pracuje, wydaje dziwne dźwięki itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPRZĘT AGD -LODÓWKA, KUCHENKA |
Masz wiadomości z przed 25 lat. Teraz sprzęt nasz jak i obcy jest cichy i ekonomiczny - klasa A
|
|
Ja mam lodówkę Whirlpool od 3 lat. Działa bezawaryjnie:) A dźwięków żadnych nie wydaje:-P Gdybym miała jeszcze raz wybierać to napewno ta firma
|
|
posiadam 2 letnia chlodziarko-zamrazarke firmy LG klasa A wogule jej nie slychac jakby byla niepodlaczona ale od czasu do czasu wydaje dziwne dzwieki jakies piszczenie charczenie
|
|
polecam sprzęt marki elektrolux
|
|
Co do tych dziwnych dźwięków - to nie są informacje sprzed 25 lat. Moi rodzice kupili z 5 lat temu lodówkę firmy Whirlpool, od samego początku dziwnie piszczy, jakby gdacze :). Teściowie natomiast mają od 2 lat lodówkę Gorenje, która zachowuje sie podobnie. Fakt jest taki, że trafiają się takie lodówki. A tego typu zachowanie gwarancji nie podlega, nic z tym zrbić nie mogą (albo nie potrafią...).
|
|
Lodówke mam Bosch dosyć długo jest cichutka i wydajna(w 4 godziny zamroziła mi piwo na loda:D). Kuchenka myśle że elektrolux, LG, Mastercook. Ja mam taki blat nie wiem ja to sie nazywa dokładnie LG i nie narzekam. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hehe Gruby ŁKS ja tez mam boscha:) mrozenie to ma mega:) raz dwa flaszke odpowiednio schłodzi:):):) bigi2004
|
|
Z tego, co widzę i tak myślałam - większy kłopot jest przy zakupie lodówki. Kuchenki z reguły nie stwarzają potem problemu przy użytkowaniu. I dobrze :)
|
|
dziwne by było żeby kuchenka gazowa piszczała lub charkała podczas pracy ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |