Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydatka na Miss Polski 2008 z Łomży :) |
Brawo dla kobiety z naszego miasta: http://www.youtube.com/watch?v=porUWhPRAnk Mam nadzieje, że wygra :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydatka na Miss Polski 2008 z Łomży :) |
brawo piękna dziewczyna, ja tez mam nadzieję że wygra
|
|
Fakt, ma szanse. Przecież konkurs "Miss" opiera się tylko i wyłącznie na urodzie. Tylko dlatego ma szanse (chociaż to też dyskusyjna kwestia). Prowokator
|
|
Już była rok temu kandydatka z Łomży i mimo wyróżniającej się urody nie zdobyła żadnego wyróżnienia więc skoro życzycie koleżance wygranej to się przysłużcie i zacznijcie wysyłać smsy, żeby w tym roku było inaczej :)
|
|
dokladnie jak pilotka napisał/a trzeba wysylac smsmy ;) a swoją droga ona jakas taka nienasza....po śledziowsku zaciąga ;) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
wybory "MISS" to zwykła parada próżności , prawie nikt tego nie ogląda, a tym bardziej sms-ów nie wysyła
|
|
hagen: brawo! Prowokator
|
|
jest ona co najwyżej przeciętna i znów zginie mit w miss św. że polki sa takie ładne (którakolwiej tam się znajdzie) może ona osobno jest atrakcyjna, ale w tłumie modelek nie będzie się wyróżniała ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
bo blachary tak jak Azjatki niczym się od siebie nie różnią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |