Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma pożegnania wakacji???? |
Jakoś ta Łomża zeszła na psy.Zawsze pod koniec wakacji byl festyn na muszli tzw. pożegnanie wakacji czy jakos tam (a moze mi sie pomylilo z pożegnaniem lata???) widze ze Pan prezydent nie stara sie zeby zorganizowac czas młodziezy na koniec wakacji.w innych miastach co tydzien w wakacje sa jakies imprezy a Łomża to dziura i nic sie nie dzieje wiec co ludzie sie dziwia ze wszyscy stad uciekaja????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma pożegnania wakacji???? |
widzial ktos wakacje (lato)? W LOMZY MOZE COS CIEKAWEGO SIE WYDAZYLO? Jakos przeszlo to wszystko bez echa!! moze wladze miasta pojechali na swoje wakacje a o mieszkancach zapomnieli - tak to sie ma niestety
|
|
No co wy Panowie piszecie, wakacje maja sie zakonczyc super koncertem Ich Troje :P. To chyba bedzie pozegnaniem wakacji. To jak dobicie lezacego :). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Super koncertem?? z tym całym Wiśnieskim to ja bym się przez ulice wstydził przejść. To naprawde musi być desperat żeby w łomży grać. Poprostu łomża olała młodzież w te wakacje!!!
|
|
Ja na pożegnanie wakacji wstałem dziś o 14:30 i to mi absolutnie wystarczy ;-P ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |