Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komentarz do foty...:) |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15894 ( Ch. )- ty jurek jak mi sie ku....wa niechce nic robić ( B. )- krzychu ,jak MI sie niechce to pała mięknie, byśmy skoczyli na bro gdzies niedaleko ! ( Ch. )- ty jurek a może se uchwalimy jakąś podwyżkę co??? bo chyba juz nic więcej nie da sie spier....olc w tym mieście!! ( B. ) - krzysiu zadzwonimy do stefanka moze on coś wymyśli, ma od uja kasy to moze do biebrzy polecimy albo tu do ratusza podzucą jakies dupeczki! (Ch.)- ty stefanek coś mówił zeby wprowadzić zakaz sprzedaży alko w promilu 3km od kościoła i zakaz organizowania imprez plenerowych bo mu za głośno w tym PAłACU na sadowej! ( B )-ty krzychu ale jest jeden problem u nas wszędzie sa kościoły !! ale zawsze można postawć budki z alko np. na bonie w jednaczewiaku i na fortach!! ( Ch. ) - jureczku git pomysł i stefancio sie ucieszy!! to ja lece po kartke i wprowadzamy w zycie kolejną debilną uchwałe!! jupiiii cdn.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komentarz do foty...:) |
uhuhu ale się usmiałem... ubaw po pachy
|
|
hehh dobre dobre cala prawda
|
|
No tym z pałaców hałas przeszkadza, ale jak koło okna mi dzwonami nap* w weekend to już im nie przeszkadza.
|
|
jeden wielki żal
|
|
Hehehe dobreeeeeeeeeee ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
hehe dobry "satyryczny" komentarz
|
|
dałeś czadu!!! dobre!!!
|