Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zablokowane konto w orange.. pomocy!! |
jak w temacie: mam karte z POPa, wystukuje *124*# a tu takie cus: Wygasła waznosc twojego konta, skontaktuje sie z BOK". Jak odblokowac konto? Na *500 nie moge dzwonic.. Moze mial ktos juz podobny problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zablokowane konto w orange.. pomocy!! |
zadzwon pod *100 tylko ze z innego tel z orange tam ci powiedzo co masz robic oplata za poloczenie niezaleznie ile bedziesz rozmawial to 1 zl. a konto masz doladowane?
|
|
Też to miałem napisz e-maila z prośbą o odblokowanie na bok@orange.pl
|
|
nie na koncie mialem puuustki heh tylko pakiet sms wykupiony. ten email rzeczywiscie cos pomoze? dlugo trzeba czekac na odblokowanie? całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia
|
|
moze miales starter za 5 zł który po roku czasu wygasa ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
miałem problem kilka miesiecy temu poszlem do salonu orange i powiedzieli mi ze najprostrzym rozwiazainiem jest doladowanie karty kwota 50 zł w ten sposób odzysykujesz swoj numer i tym samym sposobem odblkujesz swoja kartę, doladowania oczywiscie musi dokonać pan/pani z salonu, niom i oczywiscie nie możesz z tym za długo wzlekac POZDRAWIAM
|
|
Ja napisałem e-mail o 23:00 to rano o 10:00 miałem już odblokowane
|
|
A czy to tak trudno podejść do pierwszego z brzegu BOK-u lub któregoś ze sklepów w Łomży i zgłosić problem.
|
|
Jesli nie minęło więcej niż 2 tygodnie od dnia wygaśnięcia numeru to da się go odzyskać. Zadzwon do BOK *100 tylko z innego telefonu i tam się wszystkiego dowiesz:)
|
|
ok dzieki wszystkim za pomoc :)
|
|
nie panikuj, poprostu trzeba doładować konto kuponem co przedłuża czyli np za 20, 25 zł najtansze
|
|
niekumaty_piknik chyba nie kumasz ;/ nie da sie doladowac bo NIE MA TAKIEGO NUMERU a na *500 tez nie zadzwonie. Zreszta podziekowalem juz za pomoc :) całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia
|
|
Niestety też miałem taki problem , i powiem szczerze , że obsługa w Łomży to jest dziwna naprawde... W jednym salonie Pani powiedziała , że trzeba zadzwonić pod taki i taki nr nic nie wyjaśniając no troche szkoda.. No ok ale są inne salony , więc podążyłem do następnego w którym już Pani zadzwoniła ale nic niewskórała bo już nic sie nie da zrobić.... . Zwątpiony tym wszystkim zaszłem juz do ostatniego bo naprawde zależało mi na tym , i następna Pani zadzwoniła , dosłownie minute rozmawiała i powiedziała , że nie ma problemu bedzie w najpóźniejszej porze dzisiaj odblokowany,o dziwo niezdążyłem wyjśc z salonu nr juz był aktywny ;) Polecam Salon Orange w C.H 4Plus ;) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |