czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zablokowane konto w orange.. pomocy!!

jak w temacie: mam karte z POPa, wystukuje *124*# a tu takie cus: Wygasła waznosc twojego konta, skontaktuje sie z BOK". Jak odblokowac konto? Na *500 nie moge dzwonic.. Moze mial ktos juz podobny problem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zablokowane konto w orange.. pomocy!!

zadzwon pod *100 tylko ze z innego tel z orange tam ci powiedzo co masz robic oplata za poloczenie niezaleznie ile bedziesz rozmawial to 1 zl. a konto masz doladowane?

Też to miałem napisz e-maila z prośbą o odblokowanie na bok@orange.pl

nie na koncie mialem puuustki heh tylko pakiet sms wykupiony. ten email rzeczywiscie cos pomoze? dlugo trzeba czekac na odblokowanie?

całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia

moze miales starter za 5 zł który po roku czasu wygasa ?

Łomża leży na Mazowszu !

miałem problem kilka miesiecy temu poszlem do salonu orange i powiedzieli mi ze najprostrzym rozwiazainiem jest doladowanie karty kwota 50 zł w ten sposób odzysykujesz swoj numer i tym samym sposobem odblkujesz swoja kartę, doladowania oczywiscie musi dokonać pan/pani z salonu, niom i oczywiscie nie możesz z tym za długo wzlekac POZDRAWIAM

Ja napisałem e-mail o 23:00 to rano o 10:00 miałem już odblokowane

A czy to tak trudno podejść do pierwszego z brzegu BOK-u lub któregoś ze sklepów w Łomży i zgłosić problem.

Jesli nie minęło więcej niż 2 tygodnie od dnia wygaśnięcia numeru to da się go odzyskać. Zadzwon do BOK *100 tylko z innego telefonu i tam się wszystkiego dowiesz:)

ok dzieki wszystkim za pomoc :)

nie panikuj, poprostu trzeba doładować konto kuponem co przedłuża czyli np za 20, 25 zł najtansze

niekumaty_piknik chyba nie kumasz ;/ nie da sie doladowac bo NIE MA TAKIEGO NUMERU a na *500 tez nie zadzwonie.
Zreszta podziekowalem juz za pomoc :)

całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia

Niestety też miałem taki problem , i powiem szczerze , że obsługa w Łomży to jest dziwna naprawde...
W jednym salonie Pani powiedziała , że trzeba zadzwonić pod taki i taki nr nic nie wyjaśniając no troche szkoda.. No ok ale są inne salony , więc podążyłem do następnego w którym już Pani zadzwoniła ale nic niewskórała bo już nic sie nie da zrobić.... . Zwątpiony tym wszystkim zaszłem juz do ostatniego bo naprawde zależało mi na tym , i następna Pani zadzwoniła , dosłownie minute rozmawiała i powiedziała , że nie ma problemu bedzie w najpóźniejszej porze dzisiaj odblokowany,o dziwo niezdążyłem wyjśc z salonu nr juz był aktywny ;) Polecam Salon Orange w C.H 4Plus ;)

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org