czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gabinet...

czy ktos sie orientuje w jakich godzinach jest otwarty gabinet kosmetyczny w Hotelu Gromada...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gabinet...

Niunia... Ja myślę, że kosztowałoby Cię to co najwyżej jeden impuls, żeby się dowiedzieć. Pokolenie internetu i nie umie korzystać z informacji...

ale by się nikt nie dowiedział, że cos takiego istnieje./

sluchaj ja szukałam na necie..i tylko znalazlam hotel a nie o tym w jakich godzinach funkcjonuje gabinet....wiec niczym blyskotliwym tu nie zaswieciles..

a jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to po co sie udzielasz...

lans na obstalunek.)

czy wszyscy na tym forum musza tak zrzedzic i kazdego obstawiac udzielajac swoich cudownych rad....jesli ktos ma ochote o cos zapytac to chyba nic strasznego sie nikomu nie stanie...wiecej luzu....

Ale tu wszyscy są wyluzowani, tylko Ty coś jesteś poddenerwowana...? Jesteś zła bo nikt nie chce Ci pomoc i nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie? Normalny człowiek wziąłby i zadzwonił, to majątku nie kosztuje. Numer też jest w Google :)

:) o tak wielkie dzieki...i wdzeczna jestem za twe rady...

patrzac na twoje tematy na forum to tez takie bardzo błyskotliwe...pozdrawiam

Jeszcze nie zdarzyło mi się pytać o godzinę na forum, a moje tematy trzeba zrozumieć, Ty tego i tak nie zrozumiesz... :)

Autor: markac (---.centertel.pl)
Data: 18-06-08 18:25

Witam.
Zwracam się do osób, które oglądały, bądź jeszcze oglądają dzisiejszy program "Jaka to melodia?". Była tam piosenka nazywająca się jakoś tak: With They, albo coś w tym stylu, bardzo wolna. Poluję na nią od dawna... Czy znajdzie się osoba, która potrafi ją zidentyfikować?

To nie żart :)

Pozdrawiam.

P.S
Rzeczywiscie bardzo ciekawe tematy ktore trzeba zrozumiec ...:) wiecej sie udzielaj..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org