Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Granit Marmur |
Proszę o pomoc czy ktoś z was wie gdzie w Łomży można kupić płytki marmurowe granitowe na podłogę?Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Granit Marmur |
wszędzie w sklepach z płytkami. angella
|
|
prwdopodobnie w łomży nie znajdziesz, szukałem i nigdzie nie było, w Białymstoku jest duży wybór granitu i marmuru szarego i polerewanego
|
|
OK VIP_1 dziękuję,ale swoją drogą to dziwne żeby w takim mieście nie było to dostępne,tym bardziej że jak się orientowałam to ceny tych materiałów wbrew pozorom nie są takie wysokie .
|
|
inga w ostrołęce mogę Ci polecic dobrego kamieniarza : 029 766 44 70 ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Jednak ta nasza Łomża nie taka zacofana .Znalazłam na Śniadeckiego jest hurtownia .Mają dosyć spory wybór i dali mi namiar na dobrego wykonawcę. Dziękuję za pomoc .Pozdrawiam
|
|
inga a mozesz napisac w ktorym miejscu ta hurtownia?
|
|
wiesz to jest na Śniadeckiego 13 na przeciwko nowego cmentarza obok kwiaciarni fajna sprawa bo i meble tam mają
|
|
Nie mam czasu tam jechać widziałaś może czy są takie kamienie płaskie na obłożenie od dołu do 1-1.5 metra w góre domu i jaka cena ,może tańsze od cegiełek czy jakone tam się nazywają .Bo już nie mam pomysła co z tym zrobić Ps masz może umer tel do nich
|
|
ok dzieki
|
|
jestem widziałam coś takiego ,ale nie wiem ile to kosztowało zajęłam się granitami i marmurami bo to mnie interesowało oczoplonsu dostałam jak zaczęłam to oglądać coś pięknego teraz tylko żeby wykonawca nie zawiódł macie może jakiś namiar ,w sumie dostałam od nich ale bym chciała ceny porównać .
|
|
rozpisałam się i zapomniałam nr tel 511066296
|
|
witam ponownie i proszę o pomoc dajcie mi namiar na jakiegoś wykonawcę mój już mnie zwodzi 2 tyg co kilka dni dzwoni i wymyśla dziwne historie dlaczego nie może zacząć pracy z góry dziękuję pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |