środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co lepsze ??

W Łomży dawno nie było czegoś wystrzałowego przy czym mogliby zabawić się starsi i młodsi. W naszym mieście był już zespół 1 8 L, który śpiewał piękne piosenki z przekleństawami :) oraz Andrzej Rosiewicz dla trochę starszych widzów (głównie 30-80 lat). W Łomży powinien pojawić się zespół, przy którym wszyscy razem będą się dobrze bawić. Ostatnio na forum był rozwinięty temat jak zatrzymać młodych ludzi w naszym mieście. Otórz trzeba reklamować nasze miasto. Prerzydent powinien sprowadzić Mezo. Wiem, że nie którym może się nie podobać ten raper, ale śpiewa on piosenki piękne i nie używa w nich ani jednego przekleństwa. Myślę, że na taki koncert rodzice pozwoliliby iść swoim pociechom do Atomu, a co do starszych. Koncart taki jak na gościńcu powinien gromadzić różne zespoły czyli: Jeden Rapowy, Jeden dla starszej publiczności oraz jeden dla głuchych czyli Ich Troje, które nie długo ma pojawić się w Łomży :]

yny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co lepsze ??

Prezydet to raczej nie sprowadzi do Łomzy zadnego bardziej znanego zespolu zrobia to najwyzej jakies kluby typu Jam Cafe albo Atom i oczywisce wstep bedzie płatny bo taki artysta plastyk akrobata nie przyjedzie tu grac za free i nie przesadzaj ze 1 8 L przeklina akurat dwaj wymienieny przez Ciebie wykonawcy nalerza do lajtowej strony hhpl sa to zespoly kture zyskaly slawe i jedna pioseka

Jeden Osiem L - Jak zapomiec Płyta Wideoteka 2003 r
Mezo- Aniele (Feat. Liber) Płyta Mezokracja 2003 r

a zreszto jak masz troche pojecia o polskim hip-hopie to wiesz ze Mezo jest mało lubiany i powstalo pare disów w stosunku do jego tworczosci.

PoZdRo

Lubię Mezo. Dla mnie jest do gość mimo swojego młodego wieku cholernie ambitny, ma swój styl i nie ogląda się na nikogo. A i rymy ma nie takie znowu banalne jak niektórzy.
"Panczlajner" tez mu nieźle wyszedł:)

mezo i 1 8 l to nie hip hop

krs zgadzam sie :D

Mojej siostry dobry znajomy (moj takze od niedawna :P) Tomek Lipnicki, znany pewnie przez niektorych z zespolu Illusion (najlepsza kapela hard rockowa lat '90) po premierze kazdej plyty przyjezdzal do Lomzy i odwalil jakis koncercik w domu kultury na malacha. Kapela sie rozpadla ale gdy zalozyl nowa i gdy chcial przyjechac na koncercik do bonaru, to dyrektor mu powiedzial ze woli Łzy :P i jak tu sie nie wkurwic... I mi sie wydaje zapraszanie kapel do lomzy wcale nie zalezy od prezydenta.

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org