czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jurata, Jastarnia, Hel Nocleg

Czy mozecie mi polecić jakis osrodek wypoczynkowy z domkami letniskowymi na terenie tych miejscowości lub w ich okolicach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jurata, Jastarnia, Hel Nocleg

Zapomnij o domku.Ja jeżdżę co roku na Hel.Zawsze z namiotem,i tak są nieraz problemy z miejscem.

br1

kwatery mozna znalezc przez net. z namiotami tez jest niewesolo. znalezienie miejsca w weekend w Chałupach na 'trojce' badz 'piatce' graniczy z cudem :) no ale warto. ja zapraszam do Debek na plaze, to 'The Beach' :) bedzie wesoło

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

zawsze atrzymujemy się u pana Bogusława

http://www.polwysephelski.pl/

nigdy nie było żadnych problemów, w tym roku prawdopodobnie wszystkie pokoje mają już aneksy, rok temu jeszcze nie wszystkie miały, ale po sezonie mieli robić remonty

POLECAM WŁADYSŁAWOWO OBOK PLAZY JEST TAM WIELKI PLAC PO DRUGIEJ STRONIE

Polecam w Helu ośrodek Helska Bryza przy latarni morskiej ale rzeczywiście mogą być problemy z miejscami w domkach letniskowych, choć mi w zeszłym roku udało się zarezerwować trzy dni przed wyjazdem, proponuję najpierw zadzwonić, ale jeśli chodzi o miejsce na namiot to zupełnie nie powinno być tam problemów, pieska też tam można mieć ze sobą

Chłapowo.pole "Aga"lub "Horyzont" namioty lub domki i Kąty Rybackie .Wszystkie informacje w internecie.

a ja co roku szukam cos kilka dni przed wyjazdem i jakos zawsze nam sie udaje i to dla conajmniej 6 osob, fakt ze nie w jednym miejscu ale z noclegami nie ma wiekszego problemu nigdy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org