Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jurata, Jastarnia, Hel Nocleg |
Czy mozecie mi polecić jakis osrodek wypoczynkowy z domkami letniskowymi na terenie tych miejscowości lub w ich okolicach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jurata, Jastarnia, Hel Nocleg |
Zapomnij o domku.Ja jeżdżę co roku na Hel.Zawsze z namiotem,i tak są nieraz problemy z miejscem. br1
|
|
kwatery mozna znalezc przez net. z namiotami tez jest niewesolo. znalezienie miejsca w weekend w Chałupach na 'trojce' badz 'piatce' graniczy z cudem :) no ale warto. ja zapraszam do Debek na plaze, to 'The Beach' :) bedzie wesoło Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
zawsze atrzymujemy się u pana Bogusława http://www.polwysephelski.pl/ nigdy nie było żadnych problemów, w tym roku prawdopodobnie wszystkie pokoje mają już aneksy, rok temu jeszcze nie wszystkie miały, ale po sezonie mieli robić remonty
|
|
POLECAM WŁADYSŁAWOWO OBOK PLAZY JEST TAM WIELKI PLAC PO DRUGIEJ STRONIE
|
|
Polecam w Helu ośrodek Helska Bryza przy latarni morskiej ale rzeczywiście mogą być problemy z miejscami w domkach letniskowych, choć mi w zeszłym roku udało się zarezerwować trzy dni przed wyjazdem, proponuję najpierw zadzwonić, ale jeśli chodzi o miejsce na namiot to zupełnie nie powinno być tam problemów, pieska też tam można mieć ze sobą
|
|
Chłapowo.pole "Aga"lub "Horyzont" namioty lub domki i Kąty Rybackie .Wszystkie informacje w internecie.
|
|
a ja co roku szukam cos kilka dni przed wyjazdem i jakos zawsze nam sie udaje i to dla conajmniej 6 osob, fakt ze nie w jednym miejscu ale z noclegami nie ma wiekszego problemu nigdy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |