czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaremba

Czyt ktos wie gdzie znajduje sie prywatny gabinet dr Zaremby?

i jest fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaremba

Jeśłi chodzi o Edmunda Zarembę - ginekologia to na ul. Bema

dzieki a nie wiesz moze ile kosztuje u niego wizyta z usg?

i jest fajnie

hej ja bardzo polecam zarembe bo prowadzil mi cala ciążę super lekarz bierze 60-70 zł za wizytę naprawde polecam. Przyjmuje na Bema tam gdzie solarium i apteka wejście jest od tyłu budynku.

dziekuje bardzo

i jest fajnie

jeśli będziesz zdecydowana to podam Ci nr telefonu.

o tak, polecam bardzo

fakt super lekarz, on i Głębicki. Moj syn ma się świetnie dzięki niemu. A przyjmuje na Bema nad fryzjerem. Polecam

gdzies na forum czytalam ,ze dr.Zaremba jest mily prywatnie ,a inny w szpitalu i tu sie nie zgodze.Rodzilam na lomzynskiej porodowce 3 razy.W ciagu tych 3 ciaz wielokrotnie lezalam na ginekologii i choc bylam pacjetka innego lekarza wielokrotnie zdazalo sie ,ze dr Zarmba robil mi usg i inne badania, byl bardzo mily,zainteresowany ciaza i nie traktowal mnie przedmiotowo.Jak wczesniej wspomnialam troche wylezalam sie na oddziele i nie zdazylo mi sie Aby Pan dr.byl opryskliwy.Ja naprawde serdecznie go polecam.Dr. Pijagin tez super czlowiek.
Zdazylo mi sie otrzec tez o ojon-mimo tego ,ze moje dziecko nie zyje jestem pod wrazeniem pracujacej tam ekipy.Pani ordynator nie ma wolnego,wrazie potrzeby jest o kazdej porze i o kazde dzieciatko walczy jak o wlasne.Dla tych lekarzy ja osobiscie mam wielki szacunek.

Tyle,że dr Zaremba chyba odszedł ze szpitala?? Czy to prawda?

Właśnie też słyszałam, że sporo lekarzy -ginekologów odeszło z łomżyńskiego szpitala, ciekawa jestem kto tam teraz pracuje-oprócz oczywicie ordynatora Poppe?:)MOże ktoś wie??

Ci co jeszcze nie biorą tam pracują. Naprawdę łaskawcy -- jak pracuje to zasranym obowiązkiem jest to aby był miły i profesjonalny. Ludzie co wam ta komuna we łbach porobiła

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org