Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sen |
Problemy ze snem w nocy, przebudzenia . Są na to jakies dobre tabletki (skuteczne) Ktos z was cos stosuje? Jakie dają działanie, i ile za tą przyjemnosc sie placi zycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sen |
Ja kiedyś miałam problemy ze snem w nocy,najlepiej iść do lekarza rodzinnego , bo ziołowe brałam to mi wcale nie pomagały a jak kiedys brałam te od lekarza to od razu po nich zasypiałam ale nie pamietam nazwy , te ziołowe to sie nazywaly valerin mite
|
|
dzieki, a moze to przez jakis niepokój, moze jakies tabletki uspokajajace. Niewiem jak to opisac moze to praca mnei wykancza zycie
|
|
http://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=577&partner_id=12444567&code=ce8874c2bff239de9b5bcd3f1f2e8a76 Tutaj masz większy wybór
|
|
No i dzieki wielki chyba oto mi chodzilo. zycie
|
|
Nie jedź tak po ludziach na forum to uspokoją się podświadome wyrzuty sumienia i spokojny sen wróci :P
|
|
pilotka nie psuj tego tematu , proponuje w tym temacie odrazu sie wszsyscy pogodzic i objadac sie tabletkami uspokojającymi tak jak ja to zrobie po przyjsciu z pracy:) moze zasne wspokoju zycie
|
|
Najlepsze na sen jest piwko przed pójściem spać. Sposób niezawodny :)
|
|
ja to od małego prawie nie spie i nie narzekam. teraz ma 5:41 i nie narzekam. spać mi się nie che. Nie żebym przed kompem non stop siedział ;P ale tak czasem mi wychodzi. Po prostu chyba niektórzy nie mają nic przeciwko nocnemu trybowi życia i wystarcza im 4/5 godzin snu, a kawa działa usypiąjaco.
|
|
wypij na sen piwko i Ci przejdzie a jak nie to 50 wodki...najlepiej slodkiej ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ale rada.. picie alkoholu na dobry sen?! jak bedzie tak pił codziennie to będzie miał następny problem chorobę alkoholowa;-)nie można przed snem jeść za dużo bo wtedy gwarantowane że sie człowiek budzi a tak poza tym dobry intensywny seks przed snem podobno działa dobrze na dobry sen śpisz po tym jak niemowle do samiutkiego rana no tylko pytanie czy masz takową partnerke która by się poświęciła w dobrej sprawie hehe;-)pozdrawiam!
|
|
agniesia:) zaczynam Cie lubic:) kto mowi o alkoholu:) sladowe ilosci:) lub silownia:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |