Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży można kupic takie pamiątki? |
Przeglądając internet znalazłem link do takiej ciekawej strony z gadżetami z herbem miasta Łomży. Chciałbym zakupić takie stringi z herbem miasta dla żony (jestem lokalnym patriotom) oraz gustowny T-Shirt dla mojego psa, oczywiście tez z herbem miasta. A co, mój pies tez jest lokalnym patriotą. Czy ktoś wie gdzie to można kupić w Łomży? Ciekawe ile kasy z tego ma miasto?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży można kupic takie pamiątki? |
na krótkiej masz kufle otwieracze do piwa zapalniczki popielniczki nawet chyba filiżanki
|
|
fracik... nie znęcaj się nad psem... :/ ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A kuflem mocno walnij się w ... (głowę) to może ci się klepki odblokują i nie będziesz tak głupi aby naszym herbem żonie rowieśniczkę przykrywać raczył. Nasze miasto liderem nie jest ale na psy jeszcze nie zeszło więc z jego herbem dla swego ścierwa przyodziewku nie szukaj. Wiec też że łomżyniacy wszak to ludzie nie byle jacy i swój honor mają. Radzę nie deptać im po odciskach.
|
|
A papiru toalotowego ze swoim nazwiskiem nie chcesz? Alegancko by było i do twarzy. bez obrazy. ściemka wszystkim
|
|
fracik nie bądź sobek podaj link !!! haha pozdro
|
|
Gożdzikowy, link to był podany tylko nie wiem dlaczego został usunięty z mojego pierwszego postu. Nie wiem dlaczego tak się stało, może adres strony nie był ideologicznie zgodny z polityka tego serwisu?. Nie pierwszy to taki przypadek kasowania postów lub części postów na tym forum. Jak chcesz to znaleźć to poszukaj katalogu stron o Łomży a tam wyszukaj herb lub stringi i znajdziesz tą ciekawą stronę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |