Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki laptop do 3000. |
Witam. Do znawców tematu. Chcę kupić laptop ale ma być to w miarę dobra maszyna. Zastanawiam się nad sprzętem polizingowym. Głównie Dell Precision albo HP Zbook. Oba mają 32Gb RAM, dyski 512 SSD, matryce FHD, 15,6. Ważą ok 3 Kg. Ceny to ok 3000 zł. Chcę wziąć z prockiem i7-4800. Czy polecicie coś innego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki laptop do 3000. |
W dzisiejszych czasach ludzie o wszystko muszą się pytać na forum,aż tak trudno jest samemu podjąć decyzję? A może to chodzi o to, że jakby co, to jest na kogo zwalić winę.
|
|
Nie po prostu nie miałem okazji pracować na żadnym z nich. Czasem warto usłyszeć opinie innych przed podjęciem decyzji.
|
|
Kolego a do czego ma służyć tobie ten laptop? Jak do latania po necie i ogladania YouTube,to po cholerę potrzebny jest ci zaraz i7.Ale jezeli masz wyższe aspiracje i potrzebny do pracy czy wiekszych wymagań systemowych,to skłaniał bym się ku Dell.
|
|
Ja głównie będę pracował na dokumentach w Office 360. Żona Photoshop i albumy (tylko na własne hobby).
|
|
No to masz już prezent dla żony: ) Ja brał bym Dell.
|
|
Jak już to tylko Sony reszta szmelc. I dawaj tą reklamę.
|
|
Żadnej reklamy nie będzie ;)
|
|
To pojechałeś z tym Sony,gość wyraźnie napisał że ma dwa laptopy do wyboru,albo doradzić coś innego.A ty piszesz że tylko Sony ciekawa specyfikacja modelu.A może chodzi o Sony Bravia,PS4,barerie alkaiczne Sony. Podaj model i specyfikacje swojego modelu laptopa Sony i nie zapomnij nadmienić również że Sony to sprzęt z gornej półki.
|
|
Gruzin połowa na tym forum wszedzie weszy tylko reklamy,a to chyba administrator jest od tego czy dany post uważa za reklamę.
|
|
Pewnie czekają na link do allegro albo sklepu ;)
|
|
Bierz taki w srebrnej obudowie. Moja córka ma taki - lux maszyna.
|
|
Ja mam w czarnej. Też lux maszyna.
|
|
Te dwie maszynki zdecydowanie za mocne na twoje potrzeby. Jak chcesz kupywac po lisingowe to tylko Apple i Dell sie nadają bo reszta po kilku latach pada. Bylem pacownikiem della i wiem jak sa budowanie takie komputery. Dla Ciebie wystarczyl by jakis I5 HQ z 7 lub 8 generacji z 8gb ram ddr4 i ssd. I7 z 5gen bedzie porownywalny lub gorszy od I5 z 7gen.
|
|
Masakra ...
|
|
Lenovo ma w tej cenie dobre laptopy. Postawiłabym na tę markę.
|
|
A może Wigry III , super model.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |