niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca na wakacje.

Witam.

Czy są w Łomży jakieś miejsca, gdzie osoby poniżej 18stego roku życia mogą znaleźc pracę na wakacje? Może to byc praca polegająca nawet na ustawianiu towaru na półkach w sklepie... wakacje są coraz bliżej, a pieniążki są potrzebne i czas już zarobic pierwsze pieniądze. Proszę o szybkie odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca na wakacje.

Pochodz po budowach tam zawsze cos maja do roboty teraz brakuje rak do pracy to napewno na okres wakacyjny przyjma.

DokadTakBiegniesz? na pewno siedzeniem w domu sobie roboty nie znajdziesz. Idź do wiomaru tam zatrudniali na magazyn.

marbud

! co?

z tego co wiem to teraz roboty na wakacje raczej już nie ma. WSZYSCY maturzyści chodzą za pracą i nawet w Browarze przy skrzynkach już nie ma roboty.

...

dziewczyny na budowę nie przyjmą... =/

a ewentualnie jakas praca w solarium czy w sklepie?czy jest juz za pozno na takie ofery pracy?nie orientuje sie bo nie mieszkam teraz w lomzy na codzien a jestem studentka i wakacje bede spedzac w lomzy i poszukuje pracy...

ewentualnie jezeli masz kogos znajomego w warszawie... to tam jedz...zarobisz 3-4 razy tyle:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

"ewentualnie jezeli masz kogos znajomego w warszawie... to tam jedz...zarobisz 3-4 razy tyle:)"

To jeszcze napisz gdzie może zarobić te 3 - 4 raz tyle nie mając 18 lat skończonych.

nemo napisał(a):

> "ewentualnie jezeli masz kogos znajomego w warszawie... to tam
> jedz...zarobisz 3-4 razy tyle:)"
>
> To jeszcze napisz gdzie może zarobić te 3 - 4 raz tyle nie
> mając 18 lat skończonych.

otóż to.
a poza tym nie jestem z Łomży, a dojazd kosztuje, więc Warszawa już tym bardziej odpada...

"jakas praca w solarium czy w sklepie?"
nawet w solarium, w sklepie też obuwniczym, odzieżowym, spożywczym, nawet w Biedronce towar na półki wykładac... aby tylko zarobic pieniądze.

"nie orientuje sie bo nie mieszkam teraz w lomzy"
ja w ogóle nie mieszkam w Łomży, ale jak by była praca to bym dojeżdżała.

Wiesz co ? daruj se jakieś układanie towaru jakieś magazyny czy coś a tym bardziej jak jesteś dziewczyna , daj spokój nie warto se zdrowia psuć dla 100-200 zł na prace będziecie mieli czas naprawdę ;)

Pochodź po restauracjach. Na weekendy może jako kelnerka na weselach, chrzcinach...

aaa nie doczytalem, ze ponizej 18 roku zycia:) no fakt mozna niby zatrudniac od 16...ale to w koncu nie to samo...

Jak ktoś chce a zwłaszcza młode dziewczyny to zapraszam do znajomych na zbiory truskawek i czereśni w Elżbiecinie,nie wiem jakie w tym roku będą zarobki,ogólnie sam nie narzekałem będąc osobą niepełnoletnią,ale do tego trzeba też włożyć trochę wysiłku.jak by co zostawiam swój nr 511329741,proszę nie dzwonić przed godz.15,najlepiej kontakt w formie smsu,zawsze po jakimś czasie odpisze.

na truskawki w ogole nie polecam... no chyba, ze nie ma innej roboty..

pozdrawiam

Jak żeś legat parszywy to pewnie że nie polecasz.pewnie byłeś i powiedzieli że się do roboty nie nadajesz.

stary... jezeli dajesz prace w truskawkach... to powiem ci cos... sram na te truskawki.... i o dupe otluc ta robote... chyba, ze na wino bym chcial zebrac... a legatem nie jestem, bo pracuje i to ciezko... a reszta to nie twoj zasrany interes, ok? i jeszcze jedno... nie pracowalem nigdy na truskawkach...

truskawki to masakra jeszcze w takie upaly ,jakbym mial wybierac to napewno poszedlbym na budowe niz trusawki

chociaz stare babki (z wąsami xD) dochodza do 5dych dziennie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org