poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Płatny parking pod szpitalem

Co sądzicie o płatnym parkingu pod szpitalem ? Niby opłata jest symboliczna 2 zł. , ale czy mimo wszystko to nie jest żerowanie na ludzkim nieszczęściu - nikt do szpitala nie przyjeżdża dla rozrywki.

_73_

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Płatny parking pod szpitalem

Coz masz racjie, chociaz z drugiej strony dlugi szpitala trzeba splacac dlatego napewno szpital podpisal ta umowe niekoniecznie korzystna dla ewentualnych pacjentow szpitala...

magia_2

Myśle ze powinien być płaty, ale jeżeli sie płaci to i wymaga, wiec powinien być troche lepiej zadbany i zorganizowany.

Acha no i Ci panowie w tej budce powini chyba być bardziej przyjemni, zwłasza jeden z nich jest baaaaaardzo symapatyczny....

Fiku

a jak wjade i nie zaplace to co wygonią mnie ? hehe

kup sobie tabliczke z napisem zaopatrzenie wloz za szybe i zapomnisz o placeniu

k2m

Niedawno byłem w pewnym szpitalu w Warszawie. Jest tam cudowne rozwiązanie jakie powinno byc w naszym szpitalu.
Przy wjeździe jest automat w którym pobiera się karte postojową. jeśli postój trwa do 30 min. - pobyt na parkingu jest gratis. Przy wyjeździe wkładasz kartę do automatu i wyjeżdżasz spokojnie. W kasie płacą ci, którzy długo stoją na parkingu, ale jeśli bardzo długo, to po kilku godz. opłata godzinowa maleje.

Tak powinno być u nas. Często podjeżdżam pod nasz szpital na 5 do 10 min, a muszę płacić tele samo co ci którzy parkują całymi dniami.
To jest niesprawiedliwe.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

pokazany przez okno paragon ze sklepu i jechanie powoli dalej załatwia sprawę :) (są pewni ze już dzisiaj byleś w szpitalu i puszczają dalej)

ja zawsze jak widze tego typa co czeka aż mu zapłacę kulturalnie wrzucam kierunek omijam go i jadę dalej może mi skoczyć nie mają prawa nic zrobić hmm i dodam że robie tak od 3-4 lat :D

;)

Co Wy opowiadacie ja jeszcze ani razu nie płaciłam tam za parking. Pokazujesz Panu w budce że wjeżdżasz tylko na chwile i nie płacisz.

Albo po prostu mówi się, że do bankomatu(jeśli tam w ogóle jeszcze jest) albo, że po obiad na stołówkę :D

Hej lomzynianka a co mu pokazujesz?

Dziewczyna to ma dobrze tylko pakazuje i ja wpuszczają:) ciekawe czy to działa tylko na pana w budce czy moze jeszcze gdzies:)

Co do zasadności płacenia można się spierać. Ale czy zauważyliście, że na odcinku chodnika, biegnącym prostopadle do tych kilku "uliczek" parkingu zawsze stoi pełno samochodów? Nie dziwiłoby to, gdyby parking był zapełniony do ostatniego miejsca, ale prawie nigdy tak nie jest. Miejsca dla niepełnosprawnych od dłuższego czasu są rzeczywiście pozostawiane potrzebującym, ale czemu, do ciężkiej chol... tylu kierowców zostawia auta na chodniku??

ale dziady ja bym sie chyba ze wstydu spalil zebym za 2 zl mial z siebie debila robic i pokazywac jakies paragony ze sklepu ja 2 zl nie zbiednieje a dla szpitala zbieranie po 2 zl od kazdego kto wjezdza na teren szpitala to jest duzo moga cos za to kupic . A jak juz tam lezycie to tylko narzekac umiecie ze to wam nie pasuje albo tamto a moze bylo by lepiej i milej w naszym szpitalu zeby nie takie debile i gownozjady jak wy ze wam 2 zl szkoda wydac za ktore np jakies dziecko moze miec zabawke na dzieciecym oddziale albo dostac lepsze sniadanie

atari 65 xe

najlepiej jechać przed siebie. Ja tak zawsze robię. Nic ci nie zrobią.

zostawiają na chodniku bo jest bliżej ;D

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org