poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dentysta dla 5 letniego dziecka

Cześć, możecie polecić mi jakiegoś dentystę dla 5 letniej córeczki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dentysta dla 5 letniego dziecka

Witaj ja chodzę ze swoją 3 letnią córką do Pani Żywiołek, która na gabinet w przychodni na Bawełnie.Pozdrawiam

Ja mojej 5 letniej córce leczyłam zęby u Pani dr Dobrowolskiej na Pięknej, ale ta dentystka nie przyjmuje na kase chorych tylko prywatnie. Mimo to do niej chodziłam bo jak dotąd tylko jej corka dała zaleczyc, a miala az 4 zeby do zaleczenia i byly to duze ubytki. Pozdrawiam

Ja bym mogła polecić dr.Barbare Leończuk przyjmuje na ul.Hipokratesa.Bardzo dobre podejście do dzieci .

Zdecydowanie odradzam panią Pióro. Pomimo fantastycznej atmosfery w gabinecie, jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Mojej córce wypadała kilkakrotnie plomba z tego samego miejsca. Oczywiście za każym razem musiałam płacić, bo pani twierdziła że to w ząbku obok:(

ja mogę polecić, p.Żywiołek na bawełnie, chyba przyjmuje nawet na kasę chorych, ewentualnie, ale to prywatnie p. Wróblewscy na wyszyńskiego. oba gabinety sprawdzone i bardzo dobre :) pozdrawiam

Pani Pioro na Hipokratesa.Duo Dent

od blaszaków w w prawo, gabinet znajduje się w przybuduwce bloku.

Tam nawet chodzą z małymi dziećmi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org