Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta dla 5 letniego dziecka |
Cześć, możecie polecić mi jakiegoś dentystę dla 5 letniej córeczki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta dla 5 letniego dziecka |
Witaj ja chodzę ze swoją 3 letnią córką do Pani Żywiołek, która na gabinet w przychodni na Bawełnie.Pozdrawiam
|
|
Ja mojej 5 letniej córce leczyłam zęby u Pani dr Dobrowolskiej na Pięknej, ale ta dentystka nie przyjmuje na kase chorych tylko prywatnie. Mimo to do niej chodziłam bo jak dotąd tylko jej corka dała zaleczyc, a miala az 4 zeby do zaleczenia i byly to duze ubytki. Pozdrawiam
|
|
Ja bym mogła polecić dr.Barbare Leończuk przyjmuje na ul.Hipokratesa.Bardzo dobre podejście do dzieci .
|
|
Zdecydowanie odradzam panią Pióro. Pomimo fantastycznej atmosfery w gabinecie, jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Mojej córce wypadała kilkakrotnie plomba z tego samego miejsca. Oczywiście za każym razem musiałam płacić, bo pani twierdziła że to w ząbku obok:(
|
|
ja mogę polecić, p.Żywiołek na bawełnie, chyba przyjmuje nawet na kasę chorych, ewentualnie, ale to prywatnie p. Wróblewscy na wyszyńskiego. oba gabinety sprawdzone i bardzo dobre :) pozdrawiam
|
|
Pani Pioro na Hipokratesa.Duo Dent
|
|
od blaszaków w w prawo, gabinet znajduje się w przybuduwce bloku. Tam nawet chodzą z małymi dziećmi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |