wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Counter stikr

Zna ktoś z was może adres strony z której mozna ściągną cs 1.6 no steam z botami. Był bym bardzo wdzięczny za podanie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Counter stikr

Po pierwsze nonsteam jest nielegalny..
a po drugie,trzecie,czwarte.. lepiej zaintestowac w te 20-30 złotych i mieć konto steam ;) . Na nonsteamie jest masa cheatów,błędów,mało serwów etc..

pozdro

Zgadzam sie ja tez mialem nonsteama,ale zdecydowałem sie na steama i tobie radze to samo :) 40 zł nowa więc to majątek nie jest,a masz na całe życie.

Pozdrawiam

a jak widać kolejny idjota zaklada post bo problem poszukać na www.google.pl

Sam jesteś idiotą bo myślisz że tak łatwo dobrego(!) znaleźć. a ja nie chcę po sieci grac tylko z botami :P A od tego jest forum żeby zakładać tematy i zakładam go po to żeby nie ściągać 20 razy jakiegoś dziadostwa które nie będzie działać, a dowiedzieć sie gdzie jest dobry i konkretny sciągnąć

http://www.exsite.pl/2007/12/08/counter_strike_16_non_steam.html

ale wy ejstescieku rwa durnie, mial chlopak pytanie a pewnie nie chce mu sie szukac, albo wpisuje w google cs i za duzo mu wsykakuje odpowiedzi. najporsciej jest wpisac na forum i zawsze jeden normalny jak P@wcio poda mu stronke i temat powinien spasc na sam dol strony. ale nie w lomzy TU ZAWSZE USI SIE TRAFIC DEBIL CO TO MUsi NAPISAC ZE NIELEGALNY ZE LEPIEEJ KUPIC ( JAK TO TAKI TANIE TO MI KUP CIOTO !!!!) i zeby se szukal. jaka ciota ( na koniec tego postu po prostu stracilem wene.... bo przeczytalem wszystko od poczatkuw pewnym momemncie /swego posta/ i zaczalem cos zmieniac i jakos koniec)

ELO ELO 5------2--------0 !!!!!!

pieprzysz FIN. Niech dzieciak do książek się weźmie. Czemu tacy debile nie napiszą jak zainstalować encyklopedię PWN bo coś mu nie wychodzi? Jeb*ne gry i pojebańszy gracze, bezmózgi zlasowane

A ja mam kilka gier CS do zbycia, używane ale nigdy nie rejestrowane. Tanio sprzedam .

FIN pomyśl czym ty jesteś i co sobą reprezentujesz. Na normalnym forum link byłby odrazu usunięty.

P.S kiedyś się chwaliłeś jaki to z ceibie pro elo kozak, teraz widze non steam skilled;]

P@wcio dziękuje ślicznie :)

Fin mam nadzieje , że do mojej osoby ta "ciota" niebyła? Wiesz Łomża jest mała,trafi kosa na kamień ;) bo z tego co widzę , to już nie pierwszy raz sie napinasz przez forum :] . Ja tylko poprostu udzieliłem swojej wypowiedzi bo mam prawo chyba nie? Bo to forum publiczne , i nie napisałem , żeby kupywał tylko , że lepiej kupić ( Tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem ) a dla jego informacji napisałem , że nonsteam nielegalny jest poprostu :]

Tyle na koniec bo szkoda klawiatury...

P.S - Może i jest skill'em ;] ale na nonsteamie z odpalonymi dopalaczami ^^

pozdro

dobre dobre panowie spokój i opanowanie przede wszystkim :D::

Fin, tak kulturalnie nie chce ci przypominać kto niedawno takie pytanie zadał?! i teraz dokładnie siebie opisałeś...

FIN dzieciaczek z bawełny po pysku widać dostanie wkrótce :D

Witam, masz koles tu dobrą stronkę z steamem który mozna tanio kupic... Polecam ! http://www.steampowered.com

debilizm i analfabetyzm sie szerzy "Counter stikr" ...

te poje.. gry robią wam sieke z mózgu..

tyku nie przecze ze sam kiedys podobny temat zalozylem, nie wypieram sie i dlatego wkurwuaja mnie takie odpowiedzi na temat z zapytaniem skad sciagnac csa+bot's.
pojechalbym kazdego z lomzy w csa, no moze z niewielkimi wyjatkami, serio
co z tego ze non steam?? na wiekszosci pozadnych serwerow ns sa skanery i jest ok. pozatym trzeba byc zjebem ogromnym zeby sie jarac gra na czitach, mi czasami jak za dobrze idzie i jade kazdego na serwerze to zmieniam serwer bo gra zaczyna sie robic nudna i ide na serwer gdzie jestem mniej wiecej w polowie stawki. i tak sie ku rwa cwiczy skilla , nikt nigdy nie nauczyl sie grac grajac z gorszymi @!!!!!! TYLKO Z LEPSZYMI NAUCZYSZ SIE GRAC !!!

westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]]

OWNED !!!!!!

SamNiewiemCzegoChce wiem to taka mała literówka zauważ że R jest obok E i nie chcący nacisnąłem zauważyłem ten błąd dopiero po dodaniu tematu.

jestem pod wrażeniem.

westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]]

ojcem powiadasz... to widze świetny przykład dajesz własnym dzieciom. Moje kondolecje. Ciekawe co gorsze - być idiotą czy ojca idiotę po którym sie dziedziczy geny...
Idź do własnej lochy i pobzykaj ją w kącie lub daj innym tak jak to robisz na co dzień. Dostaniesz kilka złotych będziesz miał na nową gierkę.

bym cie ku rwa rozerwal dzieciaku na strzepy !!!!! jakbym cie w lapska dorwal za takie komentarze !!!!!!

i western skleil piczke, krotko z takimi siorkami ;DDDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org