Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pensja prezydenta Łomży |
Jakoś nie zauważyłem oburzenia na propozycję podwyżki pensji dla prezydenta Łomży.Czyżby wszyscy byli byli zadowoleni z pracy naszego "wodza" czy już nie chce wam się gadać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pensja prezydenta Łomży |
ja tam bym mu obbcial pensje i ...
|
|
temat o ,,wodzireju,, już był poruszany bigi2004
|
|
W nagrodę za zo ,że nie pogniewamy sie za podwyżkę ponsji prezydent zrobił fundę i zwiększył ilość punktów sprzedaży alkoholu/brawo za genialny kolejny pomysł panie prezydencie /.Ci wszyscy co to popierają powinni na koszt prezydenta zaproszenie na wielki bal z tej okazjii pod hasłem,, Pijmy gorzałkę ,aby jej inni mieli mniej,, Mam jeszcze jedno pytanie czy zmieniłły się przepisy w sprawie bliskości punktów sprzedaży napojów % od obiektów sakralnych ,szkół .Co na to działacze do spraw walki z pijaństwem . NA ZDROWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
"Radni o prezydenckiej podwyżce i sklapach z alkoholem". Takie błędy na stronie głównej ;/ -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś? ;P
|
|
Wiecie co?Dziwi mnie,że tak mało macie do powiedzenia na ten temat.Jak wydarzyła się tragedia,to pyskowaliście jeden przez drugiego a tu wszyscy mordy w kubeł!Nie przeszkadza wam to,że facet będzie miesięcznie brał tyle kasy,że spora część szczęśliwego łomżyńskiego społeczeństwa nie zarabia w ciągu roku?Widocznie nieźle wam się żyje.Po co w takim razie spieprzacie za granicę?Ciekawe co by było, gdyby któryś mądrala z rady miasta zaproponował dla wszystkich po 100 tys.miesięcznie.Już ktoś to kiedyś obiecywał.Jasne-inflacja!Nas ona nie dotyczy.Pan prezydent podniósł ostatnio cenę za wieczyste użytkowanie gruntu o ponad 100%.A może zabrakło na podwyżkę pensji?To takie luźne dywagacje.
|
|
A co do ilości koncesji,to nie od dziś wiadomo,że pijanym i głupim narodem łatwiej się kieruje.
|
|
głosowali na niego to teraz nie narzekają
|
|
krecik o swojej wypowiedzi napisał "To takie luźne dywagacje". I masz rację kreciku, to są dywagacje. Tyle, że radzę sprawdzić w słowniku co oznacza słowo "dywagować". Bo według mnie oznacza gadanie (pisanie od rzeczy, albo inaczej - piep...nie bzdur. Przestańcie liczyć komuś pieniądze w kieszeni. Weźcie się do roboty i zacznijcie zarabiać zamiast zazdrościć innym. To polska specjalność, że zamiast "równać w górę" próbujemy ściągnąć do swego poziomu tych co wyżej. Wybory chyba za 2,5 roku, macie szanse zostać prezydentami, powodzenia.
|
|
Antyred co znaczy "równać w górę".To znaczy mieć takich wazeliniarzy wokół siebie jak ma prezydent?To tak,jakbym ja zwołał zebranie w firmie i zgłosił wniosek o podwyżkę dla szefa bo nie stać go na paliwo do merca!Człowieku o czym Ty mówisz?Żeby jeszcze coś robił w tym mieście.To wina radnych.A przynajmniej części,bo to to że ktoś zaproponował,to nie znaczy ,że reszta powinna się z tym zgodzić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |