Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny paliwa w Łomży |
Czy ktoś się może orientuje dlaczego w Łomży jest takie drogie paliwo ??? W całej Polsce trudniej kupić droższe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny paliwa w Łomży |
zmowa właścicieli stacji paliw. proste
|
|
...skurwensynki.... ja bym polowe stacji wypie rdolil w kosmos...ale gdzie chamiska z kolna i inncyh podlomzynskich wiosek jedliby hotdogi za pieniadze zarobione w tartakach i masarniach ?? psy dupami w lomzy szczekaja !!!! hau hau ku rwa jego amc !!
|
|
Na pocieszenie tylko dodam, że przejeżdżałem tydzień temu obok stacji, która znajduje się najbliżej rafinerii. Bezołowiowa 95 kosztowała tam 4,60 !! Podczas gdy w Łomży i okolicach ok. 4,43 za litr.
|
|
wy...ierdola ten kraj w kosmos niedlugo niewiem kogo bedzie stac na zycie w tym kraju
|
|
olej prawie 5 zł, 98 prawie 5 zł..............niedługo przesiadziemy sie na rowery:(
|
|
LPG też ma podożeć ;/
|
|
nie gadaj :) ja tam mogę płacić 6zł, to tylko 10zł różnicy na 100km.... buziaczki
|
|
no tak możesz płacić bo jak sie jeżdzi służbowym autem to ma się wszystko w d....
|
|
Jak jesteście tacy mądrzy,to jedźcie zatankować do Ostrowi Mazowieckiej.Ja akurat jeżdżę na lpg i w Łomży wcale nie jest najdrożej!W majowy weekend byłem ponad 100 km za Warszawą.U nas najdroższy gaz był po 2.19 a tam najtańszy.Ceny dochodziły do 2.26 zł.Gdy tankowałem,to facet podpowiedział mi,że dalej będzie jeszcze taniej.Dla przykładu byłem dziś w Ostrowi i tam napęd był po4.66,gaz -2.03-2.19 na E95 nie zwróciłem uwagi.W piątek E95 w Jedwabnem kosztowała 4.35 i to chyba najtaniej w okolicy.Zauważyłem,że ceny paliw na stacjach należących do tego samego właściciela w Łomży,Chojnach i Kolnie są różne.Zazwyczaj w Łomży są najwyższe.Jak myślicie dlaczego?Chyba za dużo "firmówek" tankuje-bo musi.Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych!
|
|
FIN po raz kolejny dałeś upust swojej inteligencji.Ciekawe co byś wpie...dalał gdyby nie te "chamiska" spod łomżyńskich wsi,chyba chwasty w rowie.Więcej szacunku dla innych szanowny PANIE z miasta.Swoją drogą ciekaw jestem skąd się wywodzi twoja familia?
|
|
FIN jak zwykle glosno szczekasz. ale jak sam powiedziales: psy dupami w lomzy szczekaja
|
|
No to zobaczymy co bedzie jak (może kiedyś) powstanie obwodnica. Cała warszawka jadąc na mazury i ogolnie wiekszośc bedzie omijać wszystkie te stacje przy Al.Legionow wtedy to bedzie ciekawie. Wiec narazie to się cieszmy ze jest jak jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |