poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Manchester United

i wszystko jasne

We are just one of those teams, That you see now and then. We often score six, But we seldom score ten, "We beat 'em at home, And we beat and we beat'em away, We kill any bastards, That get in our way. We are the pride of all Europe, The cock of the North, We hate the Scousers, the Cockneys of course We are United, Without any doubt, We are the Manchester boys.

Finał Ligi Mistrzów był przedni, no i oczywiście zasłużone zwycięstwo "Czerwonych Diabłów"!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Manchester United

A ja powiem już o zakończeniu meczu i polaku;)) widać że Kuszczak albo nie jest pewny , zdecydowany w drużynie, albo się boi albo go poprostu nie lubią...
Sam ostatni podniósł puchar(po kilku rozmowach z kolegami zeby mu go poprostu dali),a jak podniosł to nawet brawa kolegów były nieliczne xDD

No ale... czego ja się czepiam polaka XD

tak to bylo zaowazalne

ogolnie poracha z jego strony

hehe a macie może jakiś materiał z widokiem na Kuszczaka podczas tej jego "porażki" ?

Nom Manchester wygrał ale ,szanse były bardzo wyrównane w karnych zdecydowało szczęście ,które obdarzyło akurat manchester.

Pomysłowo.

dobromil , jebalem twoja stara !!! w dupala ;DDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org