Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala do akrobatyki |
Tak sie zastanawiałe gdzie mozna wynając sale do akrobatyki , ile kosztuje , ogólnie co-gdzie-jak ? Chciałbym sie nauczyć robic salt , to by upiekszylo moj 3Run , bo trawa troche jednak przy twarda na takie próby. Ktoś sie orientuje ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala do akrobatyki |
Na Legionow, dawna Mazowiecka, tam gdzie jest hurtownia elektryczna. Maja sale karatecy i chlopaki Capoeire tez cwicza, idz i pogadaj, jest mata.
|
|
mozesz popytac o salke zapasnicza przy PG 1 tylko wybacz ale kto z 15 latkiem bedzie rozmawial powaznie :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A czemu ma nie rozmawiac? Na pewno nikt mu nie wynajmie calej sali i nie podpisze z nim umowy, zreszta to kosztuje. Ale moze jakas grupa pozwoli mu sie podlaczyc pod swoj trening... Na Capoeira sami przeciez cwicza akrobatyke, moze mu sie spodoba...
|
|
W PG 1 jest sekcja zapaśnicza i tam uczy trener robić salta itp bajery. Dziś są drzwi otwarte w PG1 o 18 jak chcesz to wpadnij ;P mata będzie rozstawiona na korytarzu będzie można się o wszystko wypytać. pozdro.
|
|
spoko dzieki za rady :D
|
|
ok teraz inne pytanka : 1. Jak wyglądają opłaty Capoeiry 2. Czy mógłbym pominąć te tańce i walki przejść od razu do akro ? Może przeczyta to ktoś z Kapuery :P
|
|
lol nie ma edycji postów :/ moj email jest w profilu albo jak sie wam nie chce szukac to tu : mistrzu93@gmail.com prosilbym o maila jak ktos chcialby sie przejsc na sale (ja sie chce przejsc z kims) , moge wziac paru kumpli w moim wieku , zalezy mi bardzo na tych saltach , wczesnie robilem na materacu z lozku ale sie robale zalęgły bo pod balkonem leżał to juz nikt nad nim skakac nie chcial , prawie opanowałem FF , jak ktos ma mozliwosc wypozeczenia sali mozemy sie złozyc , walcie na maila !
|
|
przydalaby sie taka sala
|
|
a wiec niech ktoś ja wybuduje :P No cóż chyba trza bedzie sie skontaktowac z tym typkiem z Capoeiry...
|
|
odświeżam
|
|
Sorka ze tak późno odpowiadam może sie to komu jeszcze przyda 1. Jak wyglądają opłaty Capoeiry : Opłaty capoeiry sa po 30 zl miesięcznie2. Czy mógłbym pominąć te tańce i walki przejść od razu do akro ? Może przeczyta to ktoś z Kapuery :P : Po treningu lub przed możesz sobie wziąść materace i skakać a i jeszcze coś capoeira to nie taniec tak mi sie wydaje
|
|
capoeira to brazylijska sztuka walki chyba , a tak jak chcesz to tylko chyba być mógł poćwiczyć na/po WF pod okiem nauczyciela :( Pzdro , kosak :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |