Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklepy car audio |
Witam Gdzie w Łomzy mozna kupic jakies radyjko do samochodu i innego typu sprzet car audio chodzi mi konkretnie o zwrotnice basowe do tuby...... Wiem ze na alei legionow jest fox music ale czy oprocz tego sklepu znajduje sie jakis inny??? Pozdro!!! _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklepy car audio |
Na wyszyńskiego jest sklep DWÓJKA, ale to bardzo sklep elektroniczny niż profi car audio, ale różne rzeczy tam mają i w dobrej cenie. Niestety, fox nie ma jeszcze konkurencji w Łomży i dlatego jest drogi. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
makmarc napisał(a): > Niestety, fox nie ma jeszcze konkurencji w Łomży i dlatego jest drogi. > No wlasnie, dlatego pytam bo jezeli chodzi o FOX MUSIC to ceny niektorych sprzetow poprostu kosmiczne...... :( Czy oprocz tych dwoch sklepow nic wiecej w Łomzy nie znajde??? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
taką zwrotnice najlepiej zrobić samemu, tylko trzeba wszystko policzyć, nie polecam zwrotnic uniwersalnych bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
|
|
VIP_1 napisał(a): > taką zwrotnice najlepiej zrobić samemu, tylko trzeba wszystko > policzyć, nie polecam zwrotnic uniwersalnych bo jak coś jest do > wszystkiego to jest do niczego > Umiesz cos takiego stworzyc? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Polecam firme JANBO z Warszawy, lub dobru wzmacniacz (monoblock) z szerokim zakresem filtrów dolno i górno przepustowych, sam osobiście tak mam i jest ok, do zestrojenia basu będzie potrzebna płyta baas test
|
|
Można sptać w gliniance na Skłodowskiej obok telepitzy. (Łosia)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |