Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś ucichło o Łomżyńskiej Fabryce Mebli |
Coś ucichło o ŁFM, czyżby jakaś poprawa?, bo słyszałem,że tego dyrektora co gasił światła i zwalniał ludzi także wy....li z roboty. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka, musicie pamiętać o tym wszyscy cwaniacy, co nie szanujecie zwykłych ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś ucichło o Łomżyńskiej Fabryce Mebli |
taaaaaaaaaa bardzo się poprawiło wypłata powinna być 10 a narazie ani widu..................
|
|
No to tylko pozazdrościć ze na dłużej wystarczy .Nie wiem jakie jest zgranie wśród tych pracowników porostu całą grupą zastrajkować żeby coś sie zmieniło wszystkich nie wyrzucą .A tak to kasa za wypłaty leży na koncie szefa i procent rośnie
|
|
hehe o czym tu mowa pracowalem w tym syfie ponad 4 lata i raczej lepiej byc juz tylko moze ale nie bedzie . a nawet jak bedzie lepiej aura potrwa do nastepnej wyplaty a ludzie za bardzo trzesą portkami zeby cos z tym zrobic ;] pozdrawiam
|
|
czyli od 12 lat zadnej zmiany :D pracowalo sie to sie wie :D pozdrawiam uciemiezonych
|
|
To widzę,że niewiele się zmieniło od prawie 5-ciu miesięcy. Myślę, że tak będzie dalej dopóki będzie mieszał tam ten "wąsaty" dyrektor, bo kto mu nie lezie w dupę to długo miejsca w fabryce nie zagrzeje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |