Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPG...... |
witam,mam do was takie pytanko:otóż czy gaz może być lepszej badz gorszej jakości????dlaczego na jednym moge przejechać 100km. a na drugim sporo mniej????dzieki za odpowiedź,pozdrawiam:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPG...... |
Tak,moze tak być.Dlatego warto tankować na jednej i sprawdzonej stacji :)
|
|
a poza tym kombinuja na dystrybutorach, mialem znajomego ktory tankowal i niezle na tym wychodzil, najlepiej w renomowanych stacjach a nie w jakis pipidówach
|
|
zalezy jeszcze ile jest propanow w butanie a ile butanow w propanie... moj kolezka ma zbirnik w ktory wchodzi mu 32 l a na pipidówach wchodzi mu 37...(lol) .Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!
|
|
dziekoweczka za odp,pozdro:))
|
|
to ile litrów wchodzi to zależy od dystrybutora tzn jakie ma ciśnienie.jesli masz butle 32 a wchodzi 36 no to i tak wiecej przejedziesz km.na tych 4 litrach wiecej.sprawdz a sie przekonasz
|
|
jak moze ci do butli 32l wejsc 36;)? zastanow sie troche;) hehe a nie polecam tankowania na stacji cpn na nowogrodzkiej tam zatankujesz taka ilosc gazu ze znacznie przekroczy pojemnosc twojej butli a przejedziesz na nim do domu albo i nie:P hehe zeby nie pozostac gołosłownym odsyłam do jednego z postow:) tam sa opinie tej stacji: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=140687&t=140687 pozdrawiam:)
|
|
Każda butla ma poduszkę powietrzą. Ja mam butle 40l na jednej stacji wchodzi około 33 na innej nawet 35 i to jest normalne, natomiast rzeczą nienormalną jest gdy do takiej butli zatankujemy np 41 l :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |