Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog |
Jaki i gdzie jest najlepszy dermatolog w Łomży ?? Jeśli możecie podajcie nr tel. tez :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog |
w lomzy nie ma dobrego dermatologa z tych co so to najbardziej bym polecala na ogrodowej naprzeciwko policji
|
|
ja tez polecam Pania Łapińską, niedawno bardzo mi pomogła.
|
|
a macie moze jakis nr telefonu do tej pani
|
|
Witam mi ta pani bardzo pomaga a to nr 086 743-16-15 przyjmuje pon-wt-czw-pi. 8:00 do 13:00 środa 11:00 do 17:30 pozdrawiam mam adzieje ze pomoglem.
|
|
086 473-16-15 przyjmuje pon-wt-czw-pt. od 8:00 do 13:00 środe od 11:00 do 17:30 mam nadzieje ze pomoglem pozdrawiam
|
|
Gabinet Dermatologiczny. Lek. Med. Teresa Łapińska Adres: Wojska Polskiego 87 Telefon: (086) 473-16-15 Godziny otwarcia: poniedziałek-wtorek: 08:00-15:00, środa: 11:00-18:00, czwartek-piątek: 08:00-15:00 Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero - skoro przyjmuje w tych godzinach przy Ogrodowej to nie może być pod adresem przez ciebie podanym (choć ludziom pomaga to jeszcze bilokacji nie posiada). Ten adres z Wojska Polskiego już dawno nie aktualny
|
|
Franio11 drobna pomyłka :P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ten nr co podaliscie to jakas lipa nikt nie odbiera. czy jest mozliwosc umówienia sie na wizyte przez telefon ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |