Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na rower? |
Znacie może jakieś fajne trasy gdzie można by pojeździć rekreacyjnie rowerkiem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na rower? |
zapomniałem dodać że w lub okolicach naszego miasta :)
|
|
Proponuję do : - parku -lasku Jednaczewskiego - na skya park Możliowośći wiele biebrza itp
|
|
W jednaczewie same buraki mieszkają :-D
|
|
Ja proponuje wypad gdzieś za miasto,w taką pogodę pojeździć po polnych ścieżkach rowerem najlepiej z dziewczyną,to jest coś ;)
|
|
Do Giełczyna (las)
|
|
tez polecam giełczyn- uwaga na psy....poza tym trasa do gaci jest fajne i maly ruch
|
|
Tak polecam do Giełczyna i lasku Jednaczewskiego , pamiętam jak się wybrałem do Giełczyna z 2 kolegami to po drodze napadł na nas jakiś szalony piesek , jeden kolega wogóle zawrócił ze strachu jak go próbowałem odpędzić bo by pysk w szprychy wsadził to by się dobrze nie skończyło... A , i jak wracaliśmy to jeszcze jakieś 3 wieśniaki na polu z widłami nas wyzywali , ale na grypsy nie mieli z nami szans , zresztą dogonić też nas nie dali rady bo byliśmy w końcu na rowerach a nie na piechotę. Więc polecam , takie wyjazdy rzadko bywają nudne ;)
|
|
Moze w strone drozdowa i nad rzeke w bronowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |