wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na rower?

Znacie może jakieś fajne trasy gdzie można by pojeździć rekreacyjnie rowerkiem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na rower?

zapomniałem dodać że w lub okolicach naszego miasta :)

Proponuję do :
- parku
-lasku Jednaczewskiego
- na skya park

Możliowośći wiele biebrza itp

W jednaczewie same buraki mieszkają :-D

Ja proponuje wypad gdzieś za miasto,w taką pogodę pojeździć po polnych ścieżkach rowerem najlepiej z dziewczyną,to jest coś ;)

Do Giełczyna (las)

tez polecam giełczyn- uwaga na psy....poza tym trasa do gaci jest fajne i maly ruch

Tak polecam do Giełczyna i lasku Jednaczewskiego , pamiętam jak się wybrałem do Giełczyna z 2 kolegami to po drodze napadł na nas jakiś szalony piesek , jeden kolega wogóle zawrócił ze strachu jak go próbowałem odpędzić bo by pysk w szprychy wsadził to by się dobrze nie skończyło... A , i jak wracaliśmy to jeszcze jakieś 3 wieśniaki na polu z widłami nas wyzywali , ale na grypsy nie mieli z nami szans , zresztą dogonić też nas nie dali rady bo byliśmy w końcu na rowerach a nie na piechotę. Więc polecam , takie wyjazdy rzadko bywają nudne ;)

Moze w strone drozdowa i nad rzeke w bronowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org