Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do wszystkich trzecioklasistów ;] (gimnazjum) |
http://www.serwer.kgb.pl/o2plwiadomosci12467812,1.html ahhahaha ;] co Wy na to ?? *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do wszystkich trzecioklasistów ;] (gimnazjum) |
bez przesady! od kiedy to nasza wina, że był za łatwy?! to wina tych co to układali! zresztą, wiele osób miało z nim problemy! kit wciskąją, a nie ;/ ja nie mam zamiaru pisać tego drugi raz! nie dość, że tyle nerwów to jeszcze podwójnie?! dali by odpocząć;/;/;/ strajk!
|
|
Czy mi się tylko zdaje, czy rok temu(moze i kilka razy wcześniej) też gadali że egzamin za łatwy to to ze pytania wyciekly... i że powtarzać egzaminy...i jestem pewien, że będzie tak jak zawsze czyli nic;)
|
|
hahaha az sie wierzyc nie chce.... chyba rzeczywiscie bede musial zajrzec do tego testu skoro rzeczywiscie byl taki prosty o czym kilka osob juz mi mowilo. A ja myslalem ze moj rocznik (1990) mial najprostszy egzamin. Drodzy trzecioklasisci.. nic tylko sie cieszyc;p ja mialem 95 pkt i myslalem ze to duzo hah zobaczymy jak bedzie w tym roku całe życie z wariatami... po radosnej stronie życia
|
|
Jeżeli ludzie w takie rzeczy wierzą, i uzyskają łącznie powyżej 50 pkt. to rzeczywiście był zbyt łatwy. Przecież wystarczy na adres strony spojrzeć, żeby zauważyć, że to nie O2
|
|
no właśnie... teraz to i ja tak patrzę. bujda i tyle. ;]
|
|
hah ;) no pewnie, że bujda ;] ale chciałem poznać Wasze opinie :D bo jak na gg takie coś rzucali to był płacz i zgrzytanie zębów xD *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |