Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy otwarcie nowego klubu |
Czy ktos wie kiedy ma byc otwarcie tego nowego klubu w Łomzy? A moze juz jest otwarty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy otwarcie nowego klubu |
|
dzis o 20 godz. otwarcie;)
|
|
thx:) a peter łyknij walerianę sobie.
|
|
bodajze 3 maja w sobote.
|
|
a cóż to za klub ma powstać ???
|
|
z pewnego żródła wiem, że nowy klub bilardowy czy pub sportowy jak ktoś woli będzie otwarty 3 MAJA w sobotę. lokalizacja: Budynek "Prymusa" i "DA GRASSO"
|
|
cieszy mnie to... ciekawe jak będzie z aranżacją wnętrza... bo już 54 trochę mi się przejadło... :/ i do dobrej pizzy niedaleko :D
|
|
ul. sienkiewicza ale to jeszcze nie teraz chyba :D ! co?
|
|
Klub i restauracja w jednym o nazwie AMNESIA przy ulicy Sienkiewicza, w odrestaurowanej kamienicy. Kokalizacja niezła, klub ponoć też ma być niczego sobie, tak to wygląda w Warszawie :) http://www.amnesia.pl/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
jak tak to ma wyglądać to pięknie by było :))) kurcze dzisiaj np. mają imprezę w stylu lat 70 i 80... hehe potańczyłbym sobie :D
|
|
Na Sienkiewicza otwarcie podobno w wekeend majowy, w końcu nie trzeba będzie jeździć do Białego itp., ale smutna wiadomość dla małolatów - TO NIE BĘDZIE DLA WAS !!! bazyk1
|
|
wiem jedno: dno pod katem artystycznym... no ale czego wymagac od ludzi co w jeziorku co weekend sie bawia... i kierowac w ich strone ambitniejsza muzyke... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
podobno wejście od 21 lat ?
|
|
Amnesia Lounge Bar (tak jest na szyldzie w łomży) Ta sama nazwa jest w w-wie, wystrój podobny, to chyba jakaś franczyza , czy zerżnięte na bezczela?
|
|
co tam Amnesia, w Hattrick'u wkoncu bedzie mozna mecze poogladac i w kulki pograc.
|
|
Amnezja bogaty wystroj ale bez gustu, malo miejsca i nisko a nazwa sciagnieta z innego klubu w Warszawie.
|
|
pierwsza Amnesia powstala nie w Warszawie tylko na Ibizie. ze sciagniete, to proste :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
od 21 lat wpuszczac bedA ?
|
|
A mnie ciekawi jakim sposobem ten lokal uzyskal koncesje na alkohol? Przeciez na przeciwko sa obiekty sakralne. Ciekawi tez jaka bedzie ochrona? bo ja slyszalam ze juz na starcie wlasciciele poszli na latwizne i zatrudnili miejscowych chlopcow ktorzy pracowali w innym lomzynskim lokalu a to nie wrozy juz temu lokalowi nic dobrego.
|
|
95 metro od wejscia do wejscia szlakiem komunikacyjnym, idz i policz
|
|
Wszyscy piszą o amnestii a przy Da grasso otwiera się za tydzień hatrick. Muzyka, stoły, pyszna pizza no i blisko inne lokale, 7kier już otwarte. Tak więc do wyboru do koloru. Dla mnie osobiście bo widziałam amnezję o wiele lepiej prezentuje się Retro, podobny styl, ale w Retro wszystko w jednym kawałku, Amnezja to labirynt małych połączonych ze sobą korytarzami pokoików, lokal dobry dla chcących się zbunkrowac, dla szukających dobrej zabawy i wrażeń raczej lepszy będzie hatric.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |