środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pudelek

Czy ktoś wie czy ktoś w Łomży lub okolicach ma do sprzedania szczeniaki pudli chodzi o suczkę proszę o info

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pudelek

Przed rokiem szukałem pudla suczkę i znalazłem dopiero pod Warszawą (Halinów). Zakup okazał się udany.
Znalazłem e-mail hodowcy:
Andrzej Solarek <kontakt@hodowla-amru.pl>

Psy za miasto. Dość osranych trawników i chodników. Właścicieli na przymusowe szkolenia z zakresu zachowania czystości i współżycia w zgodzie z innymi mieszkańcami. Dość szczekania do dzwonka w drzwiach, do chodzących po klatce ludzi!

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

hamuj się koleś nie wszyscy łomżyniacy mieszkają w bloku i mój pies bedzie srał i szczał na moim prywatnym trawniku do woli a ja jak bede chciał to bede po tym chodzić GLEBA

A mój sra na trawnikach no i co ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

i bardzo dobrze a gdzie ma srac do nocnika albo moze w kibel jak człowiek

Uwielbiam pudle.Rzeczywiscie blisko nas nie ma rzadnej porzadnej hodowli pudelkow.
Mi nie przeszkada jak pies szczeka na dzwonek do drzwi, na ludzi chodzacych po klatce juz nie moze.Jednak pies to najlepszy odstaszacz i alarm zarazem.
Na dworzu zas, zacznijcie sprzatac po pupilach!Chodzi o to, zeby nie stwarzac problemow i zyc sobie spokojnie i odpowiedzialnie z psem obok ludzi nie palajacych do nich sympatia.

A co mnie obchodzi, że Ci to nie przeszkadza? Ciekawe, że za każdym właścicielem ciągnie się sznur kup, zauważyliście? Pytania, gdzie ma to robić mnie totalnie rozwalają. Niech Ci robi nawet do reklamówki, zabieraj to ze sobą do domu. Większość właścicieli psów to osoby nie dbające o higienę osobistą, bo jak taka osoba może o nią dbać, jeżeli pies liżąc się po dupie, za chwilę biegnie do właściciele i liże go po twarzy?? Niektóre kobiety nawet śpią z psem ;) O zachowaniu czystości na zewnątrz już nie wspomnę. To czy pies może mieszkać np. w bloku, powinno być uzależnione od decyzji ludzi w nim już mieszkających, jak to jest w niektórych normalnych krajach. Jeśli wyrażą na to zgodę, niech sobie właściciel założy i całą hodowle zwierzaków.

Chciałem umieścić kilka zdjęć z 10-cio metrowego odcinka trawnika obok chodnika na terenie szkoły podstawowej numer 10, ale jaki to ma sens, kiedy te osoby mają z g* do czynienia każdego ranka i wieczora a na spacer wyprowadza ich pies a właściciel biegnie na smyczy za nim? :)

--

To nie jest o tym temat, tak w ogole

Markac napisz gdzie mieszkasz to przyjde ze swoim i ci pod oknem narobi mój pies , a potem może i ja poprawie po nim jak dobrze pojdzie...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Panie markac ależ pan niesamowite rzeczy odkrył - pies sra i szczeka. A mnie sie wydawało, że mój miauczy. Człowieku, ależ ty jesteś biedny. A co do gówna to każdy człowiek, który trawi normalnie ma z nim doczynienia. No błysnęłam inteligencją - mniej więcej na twoim poziomie. Masakra. Złóż człowieku firmę toi toi for dog.

iwona26

No tak, pani Iwona porównuje się do psa, pewnie też załatwisz się na trawniku? Różnicy nie potrafisz dostrzec, więc o czym z Tobą polemizować?
Pies szczeka i s...? Niewiarogydone i ja to odkryłem?! LOL. Czy Ty kobieto w ogóle wiesz o czym ja tu piszę, czy masz taki umysł ścisły, że już nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? I Ty śmiesz pisać o poziomie... :):):)

Luiz mogę Ci dać adres, możesz narobić pod blokiem, ale ostrzegam, pies może być szybszy i jeszcze Ci coś od tyłu zrobić... :)

--

Boże jak ja kocham takie egzystencjalne rozmowy o sraniu

"I Ty śmiesz pisać o poziomie". Wyobraź sobie, że śmiem. Przepraszam, czy ktoś Cię prosił o polemikę. Niewiarygodne jak Ty się troszczysz o ludzkie tyłki. Ja podobno załatwiam się na trawniku, a Luiz piesek od tyłu może zrobić krzywdę. Ależ Ty masz dobre serduszko. Wzruszające. Kto tu czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Nad interpretujesz drogi Panie.
Anieliczka
Faktycznie egzystencjalne "rozmowy o sraniu" są "pasjonujące". Ale ja nie rozkminiam tego gdzie się pieski załatwiają, bo jak do tej pory nikt nie wymyślił specjalnie wydzielonych miejsc do wyprowadzania psa - wiem, że płacę za to, że jest w moim prywatnym mieszkaniu 100 zł więc po co ta dyskusja.
Pozdrawiam :)

iwona26

Pani księżniczka Iwona płaci 100zł (aż 100!!) i jej pies może robić gdzie chce, a jak!
A strażnik miejski ma chodzić za Panią księżniczką z szufelką i sprzątać po jej pupilku, bo Ona nie może rączek pobrudzić, przecież płaci 100zł! a rękawiczki jednorazowe i torebka foliowa to majątek! Dziewczyno rozbrajasz mnie swoim intelektem!
Wystartuj gdzieś może do Rady Miasta, a zagłosuję na Ciebie! Szkoda takiego talentu.

--

Ty mnie jego brakiem. Mój pies nie spaceruje po trawnikach koło bloku, bo mam koło siebie kawał pola, po którym spokojnie może się wybiegać. Widziałeś kiedyś strażnika miejskiego sprzątającego odchody psa. Co Ty za głupoty tu wypisujesz. Szkoda fatygi, żeby polemizować z takimi przypadkami jak Ty. Strażnik sprzątający po psie....

iwona26

Wiesz w sumie faktycznie wykazałam się chwilową niedyspozycją intelektualną w momencie, w którym weszłam z Tobą w jakąkolwiek powiedzmy dyskusję na temat psiego g... . Masakra. Sorki - temat o kupnie pudla, a dyskusja o .... . Intelekt to Ty może ??????? i posiadasz , ale niestety z powodu braku inteligencji nie potrafisz go właściwie wykorzystać. B/o

iwona26

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org