Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy znaleziono zaginioną Marte? |
Slyszalam ze znaleziono zaginioną Marte? czy to jest prawda? moze ktos wie cos na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy znaleziono zaginioną Marte? |
to jak słyszałas to Ty napisz coś wiecej ;] "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Nie mam pojęcia na głównej stronie nic niepisze więc myśle, że nieznależli...
|
|
a możw wcalee nie skoczyła, tylko siedzi gdzies u chłopa . . . wątpliwe, że do tej pory bu jeszcze nie znaleźli ciała
|
|
Podobno znaleziono ją w rzece obok Nowogrodu... A niepiszą nic bo redakcja może być nie czynna w weekend.
|
|
Ojej a skąd to wiesz.? Kurcze, a już miałam nadzieje, że nieskoczyła.
|
|
redakcja nieczynna nie mozliwe dzisiejszy mecz lksu jest opisany
|
|
a po co zakladasz nowy temat?! tak ciezko napisac w ktoryms z poprzednich?!
|
|
ja słyszałem ze w Czarnocinie ją znaleźli ale jak jest wersja ze w Nowogrodzie to już sam nie wiem czy to prawda
|
|
A gdzie to słyszaliscie.? Bo na głównej nic niepisze...
|
|
ah te plotki ;D
|
|
ta teraz bedzie 100 wersji.. a moze ona zyje..
|
|
OMFG, to ktoś ją porwał, to ktoś ją zrzucił z mostu, to teraz nagle znaleziono jej ciało, chociaz jej rodzina itp, nic o tym nie wiem... no super ale już te plotki w dupe leźć nie chcą poprostu, ludzie!
|
|
tez slyszalam ze w Czarnocinie , ale po co o tym pisac jak to tylko słyszenie, najlepiej poczekac na wiarygodne informacje
|
|
Mówiłem że okolice Nowogrodu na znalezienie ciała były by najlepsze,bo jaki jest sens szukania w miejscu co skoczyła :) a tak nawiasem ja tam nic nie wiem xD
|
|
tak tak...łomżyńskie banialuki.Ludzie.dziewczyna nie skoczyłan.kto do samobójstwa by sie rozebrał?dziewczyna sie rozebrała i nawiała.z plotek wiem że miała chłopa z którym ała noge bo była w ciązy.powstrzymajcie swoje wodze fantazii
|
|
tak tak znaleziono w brodziku ostrołęki ale to nie potwierdzone.ludzie oglądajcie tvp białystok tam powiedze a nie wyszukujcie
|
|
witam potwierdzam info dzis znaleziono ciało dziewczyny w miejscu gdzie utoneła tzn dokładnie pod mostem tzn nawet w wyniku szoku lub innych zjawisk cialo przemiescilo sie delikatnie do tylu po czym zaczepilo sie w pozostalosciach starego mostu nie ma oficjalnego komunikatu bo cialo musi zidentyfikowac rodzina i pewnie dopiero dzis bedzie oficjalny komunkiat z prokuratury to smutne ze tak mlodzi ludzie decyduja sie na takie kroki :(
|
|
Współczuję rodzinie i bliskim znajomym. Nie było świadków że ona wskoczyła. Bądźmy cierpliwi. Nie wyciągajmy pochopnych wniosków, nie przekazujmy plotek.
|
|
andreade! to prawdziwa informacja?? z jakich zrodel ja masz??
|
|
Omg. To prawda?!
|
|
trzeba być debilem żeby odebrać se życie !!!! i to wcale nie jest odwaga... odwagą jest życie nadal! ;)
|
|
i znowu sie zaczelo...w brodziku, w nowogrodzie itd, a moze przeplynela do filmu gdzie jest nemo zycie
|
|
Jeszcze nie odnalezli - sluchajcie Polskie Radio Białystok 87.9 FM. Tam powiedza (chyba). Witam!
|
|
Miejmy nadzieję że się odnaidzie ,choć wcale jej nieznałam to śni mi się nocami .
|
|
Buehehehe żałosne, obcy człowiek udający, że mu żal... Ubrana Ci sie śni chociaż Kapitanie? "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Ja tez nie znam Jej. Wiem tylko, ze Jej Mama to znajoma mojej Mamy. Witam!
|
|
ANDREADE skod ty miales takie wiadomosci ,wiesz co naprawde wiarygodne byly. malo wiedziec a duzo pisac
|
|
pojechała do you can dance zycie
|
|
gans jak zawsze wyczucie czasu i sytuacji... Ja tam wierzę, że Marta do nas wróci cała zdrowa i uśmiechnięta jak zwykle...
|
|
a1s1i1a1 a jak :) jeszcze wygra program you can dance i przyjedzie z kupą kasy zycie
|
|
Ados lecz się na nogi ,bo na głowę juz zapóźno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem lezbą Chuda Jestem
|
|
GANS spieprzaj. Z takich rzeczy nie można się śmiać!!!!!!!!!!! Nie dorosles zeby byc internautą. Lepiej spal kompa bo Ci we łbie nasrało. Witam!
|
|
Dla mnie wykazała sie totalnym tchórzostwem.
|
|
a ja slyszalem ze siedzi u swojej kolezanki. Marta wyłaż z dziupli bo tu płaczu za tobą niebedzie. zycie
|
|
gans to jest zwykły prostak, który nie zajmie się niczym pożytecznym tylko wypisuje głupie teksty! Lecz się człowkieku LECZ!
|
|
Wy naprawde nie macie sie czym zając tylko szukaniem plotek i sensacji. Załosne...
|
|
zebys sam nie szukal plotek i sensacji to bys nie czytal/a i nie pisal/a na tym forum , a widze ze sam/a jestes bez zajecia skoro tu zaglodasz
|
|
anna23 celna riposta :]
|
|
ty, no ja akurat mam dosc na forum ktore uczeszczam takich glupich postów jak zaginona naiwniara. Niech ginie i reszta glupich dziewczyn plakajacych za narzeczonym. Ale niewciągajcie przytym innych.kazdy ma swoj rozum, jeden jest debilem i skacze zmostu drugi pojebanym pisząc takie posty itd. Przestancie ludzie bo mnei to juz ssmieszy i denerwuje tak jak inne wasze posty np. wiara w egzorcyzmy= = debilizm nORMALNY czlowiek przyzna mi racje w tym co mowie. Chcecie zaimpownowac nowym psotem czy jak, skoro wsyzstko jest na stronie glownej.. to wam niewystarczy? Rozkrecilem ladnie temat ze wszystko jest na stronie glownej kulturalnie ale zaczely sie odzywki. To ten zna ją i ten i ten i sobie niezyczy, natomiast woli plotkowanie. ktos tu inny raczej powinien sie leczyc. zycie
|
|
Lecz się Ty - glupie komentarze wysylasz, smiejesz sie z tego, z czego nie powinienes. Witam!
|
|
Anna23 jesli moja uwaga tak bardzo Cie zabolała to przepraszam:). Ale jesli tak bardzo interesuje Cie los tej dziewczyny to skontaktuj sie z jej rodzicami oni napewno udzielą Ci odpowiedzi... albo czekaj na sprawdzone i pewne informacje.
|
|
VirtualGril nie po to pisze na tym forum zeby sie z tobo sprzeczac jakbym tego chciala to bym zalozyla odrębny temat.
|
|
Anna23, dobrze ze sie rozumiemy:)))))))))))))))))))))))))))
|
|
a ten śmiec dalej swoje, dpawel ty chyba dawno po gębie neidostales. zycie
|
|
Nie gadaj GANS ze mi grozisz. Witam!
|
|
dpaweld jesteśmy z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Gans znowu frajerzy na forum, kozaka zgrywa. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
"Niech ginie i reszta glupich dziewczyn plakajacych za narzeczonym" "plakajacych" :D Boze, co za troll! :D -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
usunąc ten post w pizdu po co to takie cos zakladac jak sie odnajdzie to napewno w tv w radiu i na stronach internetowych powiedza a nie zakladac takie posty zeby glupoty teraz wypisywali przemo
|
|
loosac " Boze " "troll" ty chyba pisac nieumiesz I kłania sie 10 przykazań bożych katoliku za dyche zycie
|
|
Chyba wszyscy wiemy kogo powinno sie zrzucić z mostu... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
miyu neoplus.adsl.tpnet.pl widac kto tu dziecko neo;) zycie
|
|
gans i co z tego, że mam neostradę? Wiele osób ją ma. W miejscu w którym mieszkam to jedyna możliwość posiadania szybszego internetu. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
jak tam wasza marta z rodziny, odnalazla sie zycie
|
|
Ale debilizm w tej łomży hehehe,dobrze że jeszcze się nie zaraziłem.Po dłuższej przerwie tak poczytałem kilka tematów na forum i stwierdziłem że nie ma co się udzielać nawet wtedy kiedy ma się coś do powiedzenia.a co do tego tematu myślę że został źle rozegrany ogólnie przez wszystkich,połowa powinna się wstydzić,z gansem nie ma co się kłócić,nawet z nim się zgadzam w pewnych kwestiach ale chłop nie ma żadnego politowania ani kultury osobistej wykorzystując do tego forum gdzie nie pokaże nikomu swojej mordy i nikt nie będzie go wytykał palcami,jednak wszędzie należy mieć ten szacunek który jest bardzo ważny w dzisiejszych czasach,żeby każdy szanował ludzi nie było by nawet czegoś takiego jak samobójstwa młodych głupiutkich nastolatek w dodatku słabych psychicznie tak jak jeśli chodzi o innych ludzi.każdy na swój sposób jest wszystkiemu winny temu co dzieje się w naszym otoczeniu bo niestety wszechobecna jest bezmyślność i głupota która z czasem w moim odczuciu się zwiększa albo ciągle jest taka sama albo to ja dorastając wszystko wyłapuje,nie wiem i nie będę filozofował.tej marty tak się uczepili bo widocznie dawno nie było nowej sensacji w łomży,a zamiast tracić czas na wypisywaniu głupot na forum to zajęlibyście się czymś dochodowym np aby potem nie narzekać że ma się mniej niż ci strażnicy miejscy do których przyczepili się w innym temacie.głupia ta mentalność w tym mieście,nie podoba mi się,chociaż nie wiem jak jest w innych miastach.
|
|
"To nieprawda, że samobójcy nie kochają życia. W chwili, gdy muszą się z nim rozstawać, żałują każdego dnia, każdej godziny, każdej chwili... Wtedy, gdy się zabijają, kochają życie bezgraniczną wielką miłością. Szkoda tylko, że ta miłość nie jest odwzajemniona, bo życie nie kocha ich wcale" J. Komuda & M. Jurewicz, "36 pięter w dół"
|
|
demeter: nie zgadzam się z myślą zawartą w przytoczonym cytacie. Jeżeli się coś/ kogoś kocha to nie za wszelką cenę nie chce się z tym czymś/kimś rozstawać. Tak samo jest z życiem. "bo życie nie kocha ich wcale" to zależy od punktu widzenia. Można się użalać na sobą i twierdzić, że "los" jest dla nas okrutny, ale wystarczy pomyślec o osobach chorych na raka, czy o głodujących w Darfurze, i wtedy dojdziemy (a przynajmniej tak powinno być) do wniosku wręcz odwrotnego. BossP-caW: ".Po dłuższej przerwie tak poczytałem kilka tematów na forum i stwierdziłem że nie ma co się udzielać nawet wtedy kiedy ma się coś do powiedzenia" W takim razie moje pytanie brzmi : Po co się wypowiadasz skoro stwierdziłeś, że "że nie ma co się udzielać" ? Również w wielu kwestiach zgadzam się z gansem, tyle tylko że on, moim zdaniem, na siłę próbuje się wyróżnić. Życzę więcej szacunku i pokory.
|
|
janka już nie ma to teraz kolej na gansa,potem będzie następny jak temu sie znudzi.
|
|
janek pewnie pod innym nikiem. A skoro kazdy z was jest niby rodziną zaginonej poto by byc slawnym to ja zeby byc slawnym powiem ze ją zamordowałem z kretesem. zycie
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!! www.freewors.freetzi.com
|
|
czytam tak Wasze wypowiedzi i żal za serce ściska,że co niektórzy żarty sobie robią z ludzkiego dramatu. To jest tragedia dla rodziny jak i samej Marty. Zastanawia mnie jedno...troche to takie dziwne,że jeżeli ktoś popełnia samobójstwo i to w taki sposób rozbiera sie no chyba że ta osoba chce by ja odnaleziono... Co do tragedii Marty i jej rodziny to jestem ciekawa czy osoby które zadzwoniły jako pierwsze na policje,a według prasy sa to dwaj mężczyzni byli dokładnie przesłuchiwani. Może to oni zrobili jakaś krzywdę tej dziewczynie??? to jest dziwna historia....jest godz 21 na moście samotna nastolatka, nie daleko dwaj męzczyzni no i ta kamizelka hm.... ŻYCZE RODZINIE ABY BYLI DOBREJ MYSLI CHOCIAŻ TO NAPRAWDE JEST BARDZO TRUDNE MOZE W KOŃCU NADEJDZIE TEN OCZEKIWANY DZIEŃ I MARTA WRÓCI CAŁA I ZDROWA...
|
|
:(
|
|
MASZ RACJE PYSIA
|
|
Nie ma się co dziwić. To forum zawsze było i będzie na niskim poziomie. Pełne chamstwa i prostactwa. Trudno, świata się nie zmieni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |