Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
burger |
Gdzie w Łomży można zjeść dobrego hamburegera? oprócz mcdonalds,tam niedobre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: burger |
W Łomży to jedynie w miarę dobre na dworcu w Grill Bar. Jednak najlepsze jakie jadłem to w Karczmie u Kurpiewskich w Chojnach (10 km od Łomży w stronę Ostrołęki). Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Grill Bar kupiłem tam i po pierwszym gryzie do kosza :)
|
|
@PleasurmexC18 - to gdzie w Łomży jadłeś dobrego? Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Masakra ...
|
|
u Puszów na Hali Tragowej!
|
|
w domu
|
|
Czesio nie wszyscy mieszkaja na dworcu jak ty :/ Kiedys byly kozackie w 16ce :)
|
|
Potwierdzam hamburgery w 16tce były rewelacyjne.
|
|
przawde mowiac wole z serem, bez sera burgery mi nie odpowiadaja, same suche mieso, ogorek kiszony i dwie buleczki, - nic pomyslunku zero sosu, ble
|
|
Tak jest 16 (pózniej u Trenera), Super Zestaw - frytki, dresing, surówka z kapusty i kukurydzy i mały, pyszny hamburger - Pycha!!! Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Karczma w Chojnach :)
|
|
Z Biedronki hamburgery pakowane po 5 szt i duże bułki z sezamem. Dodatki jakie kto lubi.
|
|
|
Szkoda, że już dawno nie ma 16-tki, pamiętam wagary w szkole średniej i wypad na hamburgery lub zestaw z frytkami
|
|
taa sałatki do wybory, marchwe/groszek, kurczak z ananasem lub risotto :D
|
|
tolko szalonej krowy nie zjedz
|
|
Może nie w Łomży , ale we Wrocławiu jeśli chcesz zjeść porządnego burgera, to polecam http://roadamerican.pl/burgery/ . Jak spróbujesz, to będziesz wiedzieć o czym mówię
|
|
Najlepsze hamburgery to robione w domu .Wiecie z jakich składników burger jest wykonany i możecie samodzielnie kontrologac ilóść dodatków. Smaczna bulka wołowina ogórek konserwowy ser oraz oczywiście pomidor i sos https://drszczepanska-ame.pl Akademia Medycyny Estetycznej dr Szczepańska ul. Grabskiego 8 35-312 Rzeszów NIP: 8171372712 tel. +48 579 430 354 mail: kontakt@drszczepanska-ame.pl
|
|
hmmm chyba nie ma takiego miejsca, przynajmniej ja jeszcze nie znalazłam dobrej restauracji z pysznymi burgerami
|
|
Co za kryten jechac do Wraclawia na drugi koniec kraju zeby zjesc hamburgera po co tacy debile wogole sie odzywaja
|
|
Najlepiej zamówić burgery na dowóz i zjeść sobie w domu. I po kłopocie. Takie burgery można zjeść będąc na feriach w Wiśle np tutaj http://pizzasofawisla.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |