wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cztery pory roku???????

Dopuki się zostawiało napiwki wszystko było ok tylko się przestało dawać to już obsługa jest nie miła jedzenie jakieś też nie dobre szkoda pieniędzy.Oni myślą że są najlepsi w Łomży a tak nie jest.Dużo ludzi do nich przychodzi to myślą że mogą brać ceny z kosmosu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cztery pory roku???????

no i co ty teraz będziesz jadł?

musisz zacząć dawać napiwki

Czyzbys czul sie winny z powodu nie dawania napiwkow i wyobrazasz sobie, ze nagle wszystko sie zmienilo na "nie" ? :>

Ja tam nigdy nie narzekalem na obsluge, jedzenie sie nie zmienia.... a kurcze, przeciez ja zostawiam napiwki... :> Moze kiedys nie dam, to sprawdze, na pewno maja jakas oddzielna polke z nieswiezym jedzeniem dla dusigroszy.... :>
A ceny tez sie zrobily z kosmosu dopiero jak przestales napiwki dawac? ;) Dla mnie ceny sa jak najbardziej normalne, wiec niezbyt rozumiem Twoja rozpacz. Ile bys chcial zaplacic za pizze? 5zl? To co powiedziec na taka Telepizze, gdzie wedlug cennika pizza kosztuje 25 albo 30zl? A skoro duzo ludzi do nich przychodzi, to widocznie im sie podoba, masz pecha ;)
Czy Ty chlopie robisz czasem jakies zakupy? Jak nie, to sie rozejrzyj jak zywnosc poszla w gore i jaka to gore jedzenia sobie kupisz za te 12 czy 15zl, a tu jeszcze ktos Ci je musi przygotowac i podac do stolika... Chcesz jesc tanio, to gotuj w domu, w czym problem?

Nie zgadzam się!!Obsługa jest i ok i jedzenie jest OK!!

Bubero

W 4 porach obsługa jest jak najbardziej ok, co do jedzenia ... zależy kto co lubi. Dla mnie idealnym połączeniem byłoba obsługa z 4 Pór Roku i pizza z Angelo :D

zgadzam się z Tomek9002 w 100%

Bardzo ciekawe, bo z tego co zauważyłam płaci sie po jedzeniu, nie przed, wiec niby skąd kelnerki mają wiedzieć, czy dasz im napiwek czy nie? Poza tym to nie kelnerki robią jedzenie ;o)
Ale masz rację popsuło się; chociaż przyczyny chyba trzeba szukać gdzieś indziej :o)

Ja tam jeszcze nie byłem, ale z tego co mi wiadomo to pracownicy nie mają kokosów, więc jak ktoś przyzwyczai kogoś że się daje napiwki to ok, z pewnością są mile widziane oczywiście dla pracowników. Najgorzej jak się idzie z dziurawą kieszenią i wychodzi kicha. Łatwo się szpanuje jak się ma kasę a najlepiej za friko, więc cóż firma splajtowała czy tatuś nie daje? (Płać chłopie za swoje i trzymaj tradycję jaką zacząłeś bądź zmień lokal jak cię nie stać) Za moich czasów dla dusigroszy najtaniej było w restauracji Satyr na Dwornej, lecz tego już nie ma, a pod tą nazwą znajdziesz tylko dywany i wykładziny na Spokojnej. Polecam bo sam korzystałem i są lepsze jak dania z tamtej restauracji hehehe a co najważniejsze nie musisz dawać napiwków.

Haha:) jak czytam takie posty to śmiać mi się chce:) oznaka kultury jest zostawienie napiwku, bo w taki sposób dziękujemy kelnerom za miłą obsługę. Oczywiście można nie zostawić napiwku kiedy obsługa jest na poziomie 0. W Czterech Porach obsługa jest ok:) a widok ładnych kelnerek cieszy oko:) hehe:) Co do jedzenia to zależy jak im się uda... raz jest lepsze raz gorsze.. przecież nigdy nie da rady zrobić takich samych dwóch pizz... to przecież niemożliwe:) Ceny nie są z kosmosu.. bo zapłacenie za obiad dla 4-osobowej rodziny w granicach 100-120 zł to nie jest duży wydatek. Co do ich renomy...zdążyli ją wyrobić i teraz z tego korzystaja:) kto im broni:) prawo rynku:)

pzdr:)

Jedzenie jest niedobre,wszystko na bazie olejow i takie mdliste ze sie jesc niechce

do Pana "freesh"

jeśli ktoś zarabia 650-700pln miesięcznie,a
na na obiad ma wydać w 100-120pln to faktycznie nie jest duży wydatek ..zejdź człowieku na ziemię...

jak ktos tyle zarabia to nie chodzi po restauracjach, logiczne

I trzeba sie chyba niezle postarac, zeby ta 4 osobowa rodzina zjadla za 120zl ;) Ja bym tyle w siebie nie wdusil ;)

Do "nula78"

Nie porównywałem tu ceny obiadu do zarobków.. tylko do innych restauracji tego typu. "Ja jak Ja" dobrze powiedział, jeżeli ktoś zarabia 700 zł to nie chodzi do takich restauracji. Do "Dran". 30 zł za obiad dla jednej osoby to I danie i II. Dla mnie osobiśćie to jest normalny obiad, ale jeżeli dla Ciebie jest to za dużo to jest Twoj problem:) a dla śmiechu powiem, że są restauracje gdzie kawa kosztuje 20 zł.... tam to są dopiero ceny:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

zle go zrozumiales, on mial na mysli 4 Pory, a tam ciezko wydac 120pln na 4 obiad dla 4 osob

A ja bylam dzis i obsluga luks, jedzenie i ceny tez. Tylko zeby tak nie sadzali gdzie obsluga wskaze. A tak na marginesie to co nie ktorym zeby w Lomzy Marriot otworzyli to beda narzekac bo maja to we krwi.

Dokladnie, chodzilo mi o 4 Pory Roku :) Doskonale wiem ile moze kosztowac kawa w restauracji ;) Ale w jesli ktos narzeka, ze w 4 Porach ceny sa kosmiczne, to chcialem zwrocic uwage, ze tam nawet 4 doroslych facetow, nie mowiac o 4 osobowej rodzinie, za 120zl najadloby sie do oporu ;)

Do "Dran"

To w takim układzie przepraszam. Racja, nie zrozumiałem Cie:) hehe:) Jeszcze tak na boku mówiąć, jeśli komuś nie pasuja 4 Pory Roku to zachęcam do otworzenia własnej knajpy.. to z miła chęcią przejde sie tam i zjem smaczny obiad za 9,99 zł:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Jak komuś za drogo to idzie do stokrotki kupuje gotowy spód do pizzy za 1,50 + to co wyschło w lodówce i nie nadaje się do bezpośredniego spożycia kroi w plastry, zalewa ketchupem miwex i jest szczęśliwy, ale nie z tego, że zaoszczędził tylko najbardziej z tego, że tym pieprzonym kapitalistom nie dał zarobic. www.lomzadziady.pl

wychodzi na to że kucharze mają dobrą pamięć ;) skoro komuś jedzenie nie smakuje !!!!!!

;)

Kwestia gustu. Mi tam nigdy niesmakowało :/

to tak jak mi, mojej zonie zas smakuje i to bardzo, czasem tam chodze i jezeli chodzi o lokal i obsluge to jak na Łomżę to poziom jest bardzo wysoki jak nie najwyzszy!!

Ja dostaję sraczki jak zjem tam pizzę. A inne mogę jadać.

ten cały post to mierna prowokacja .. pewnie tomek pracuje uu konkurecji i trza sie jakoś podlizac szefowi :D prawda !!! nastepnym razem idz do MC i nie ******* głupot....

;)

powiem tak ;)
pizza w 4porachroku ssie ;/ to ciasto to przypomina jakis nalesnik , tylko mocno wypieczony
za to Lasagne - to niebo w gębie !
często bywam w warszawie niemalże co tydzień , więc jadałem już wiele Lasagne'i w różnych licznych restauracjach i muszę powiedzieć, że ta z 4pór nie ustępuje wcale innych renomowanym restauracjom ze 100licy. A cena bodajże 15 czy 16 zł nie jest wygórowana ;)

Tu coś kiedyś napiszę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org