poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
amortyzatory do astry 93

Witam.Czy moze mi ktos doradzic jakie amortyzatory przednie beda najlepsze do astry 93?Gdzie kupie najtaniej i ile warsztaty biora za ich wymiane?No i oczywiscie ktory warzstat polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: amortyzatory do astry 93

amortyzator jest latwo samemu wymienic w astrze a kupic mozna przy szosie zambrowskiej obok lodowiska

przemo

Jeżeli chcesz mieć na prawde bardzo dobre amortyzatory to poleca firmy KAYABA - cena za sztukę to ok 140 zł. Ale naprawdę warto zainwestować.

Dobre amorki są również firmy GH - cena za sztukę ok. 100 zł.

Ale powiem Ci jedno...wystrzegaj się jednej firmy...a mianowicie firma DACO która proponuję straszne badziewie które trzeszczy, skrzypi itd - ok. 50 zł sztuka.

I całej reszty podobnych firm które oferują badziewie w cenach ok 50 zł szt.

Koszt wymiany...nie mam pojęcia ale pewnie nie więcej jak 50-70 zł.
Wymieniałem też sobie ale sam, więc nie wiem co ile kosztuję.

A gdzie wymienisz...w każdym zakładzie w mieście...ja osobiście jak już sobie nie radzę z czymś sam to jadę do CKP za Mechaniak do Pana Andrzeja co ma tam warsztat. W moment mi pomaga wyjść z problemu.

:::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::

nie polecam gazowych najlepiej olejowe zwyczajne

przemo

a ja nie polecam sklepu przy starym dworcu.

Ja również nie polecam tego "sklepu". Już 100 razy lepiej wolę skoczyć na Makową albo po prostu na allegro.pl które mnie jeszcze nigdy nie zawiodło:)

:::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::

Skocz do sklepu Autoland-u na skrzyżowaniu Sikorskiego z W.Polskiego.Bardzo dobre ceny a kierownik tego sklepu ma właśnie taką astrę i na pewno Ci doradzi.Jak mechanik zaśpiewa za wymianę do 60-70 zł to jest OK.

Kokosz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org