Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana herbu Łomży |
Podobno Łomża zmienia swój herb na biedronke?Wiadomo wam coś na ten temat???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana herbu Łomży |
A Ja Słyszałam Że Nazwe Naszego MIasta z Łomży Na Biedronki mają zmienić xD
|
|
ja słyszałem ze w herbie bedzie biedronka, krzyż, i dystrybutor paliwowy..:) ps. troche mamy juz biedronek kosciołów i stacjii benzynowych
|
|
i kika rond...
|
|
I słowa hymnu Łomzy (dalej dopiszcie): Biedroneczko leć do nieba, Przynieś mi kawałek chleba... Zbych
|
|
A ja słyszałem że owa biedronka ma jeździć na łyżwach przed hipermarketem
|
|
szalony palaczu porób sobie żarty z innych symboli religijnych jak jesteś taki odważny !
|
|
och John... Ty brutalu.... No weż...
|
|
John i po co tak spinasz dupsko od razu? Czy palacz żartował z krzyża,czy z herbu Łomży? Typowy katoprawicowy raban o ch*j wielki... chwyć jeszcze szabelkę i powycinaj niewiernych hehe
|
|
ale innych symboli w lomzy juz nie ma :D proponuje przerobic koscioly na stacje paliw ze sklepami biedronek w srodku :) a herb mi sie podoba szalonego palacza... trafiony w samo sedno
|
|
to pomysl dobry finansowo bo wszystkie z wymienionych firm sa dochodowe, a jak by dorzucic msze dla podroznych ? 2pln od wejscia, dopiero by bylo mamony. chyba beatyfikuja mnie za ten pomysl :)
|
|
Re: Szamac Żarty Twoje nie są śmieszne. Lepiej przerzuć sie na ronda. Potem skontempluj strusie jaja. Wiesz dlaczego strusie? Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką.
|
|
john specjalnie dla ciebie! w herbie powinno sie znajdowc rondo na środku wielka biedronka dookoła 15 krzyzy ( bo tyle chyba jest juz kosciołów niewiem po co z resztą ) a ta biedronka w rączce trzyma nalewak od dystrybutora paliwowego co ty na to? a moze zamiast kolejnego koscioła np. sale gimnastyczną dla dzieci albo basen??
|
|
sala, basen a klechy z czego by czerpały zyski........................musieli by otwierać stacje paliw :-)
|
|
Autor: Kamil*** (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-04-08 21:20 Re: Szamac Żarty Twoje nie są śmieszne. Lepiej przerzuć sie na ronda. Potem skontempluj strusie jaja. Wiesz dlaczego strusie? Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką. Hahaha... już myślałem,że motyw Hanki się nie pojawi. W ogóle to proponuję wszczęcie procesu beatyfikacyjnego Bielickiej Kamil,moze wstaw sobie jej posąg do salonu,będziesz mógł do niej strzelić codzień kilka pokłonów w podzięce za... właśnie... za co??!!
|
|
Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką. I zmianę nazwy: Łomża Bielicka.
|
|
Do szalonego palacza.Sądzę,że na budowę kościoła kasę dają w większości wierni więc na budowę sali lub basenu musieli by dać uczniowie albo mieszkańcy.Jak wierni dają mało na tacę to i kościół budowany jest kilka lat.
|
|
pierd...jak potluczony kamilu. w sumie to moze i masz racje bo to co ty piszesz jest zawsze smieszniejsze : ) ja napewno sie z tego smieje i to glosno. a to co napisalem to nie jest zart, to propozycja, bo czemu nie ? niedlugo i tak bedzie jak napisalem, tylko czarne kur.. zobacza ze to moze byc zysk, tylko to ich interesuje. i nie odzywaj sie do mnie, bo kadzidlem jedzie ! oszolom
|
|
echhhh PRIMA APRILIS ludzie na zartach sie nie znacie, czy co?..... Witam!
|
|
stonka:D? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
primka:D! !
|
|
a ja proponuje zebys sobie kamilu podobizne bieliciej wytatuowal na tylku albo na klacie, tylko na tle kszysza bo to tobie bliski symbol, moze byc celtycki w sumie to nadal krzyz ale ladniejszy i zawsze boruc sie ucieszy :) pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |