Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam ludzi do treningów Parkouru |
Na początku od razu powiem że nie jestem kimś kto napier** salto za saltem , poza tym salto to element 3Runu Ćwiczę najczęsciej na terenie szpitala wojewódzkiego z kumplem, mamy po 14 lat , a ćwiczymy od roku. Jak ktoś chciałby się przyłączyć to walić maila: mistrzu93@gmail.com albo GG 2375854 ale na gg jak nie jestem dostępny to mnie nie ma więc radze uzyć maila...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam ludzi do treningów Parkouru |
ja bym sie przyjal ale niechce mi sie bo wszystko juz umiem ;))) przemo
|
|
Na terenie szpitala hehe. A to ciekawe. Ale chyba nie po to żeby mieli bliżej po was jak coś wam nie wyjdzie:D Sorrki chłopaki, nie gniewajcie się, ale nie mogłam się powstrzymać jak to przeczytałam. Taki malutki żarcik. Powodzonka!!!
|
|
Swoją drogą to chętnie popatrzyłabym na was:)
|
|
sporo teraz gimnazjalistow tak lata po ulicach, breakdance, parkour... zaraz przyjdzie cos nowego z Zachodu
|
|
ja tam wole mensturbacje
|
|
hmm , przemo może umiesz wszytko ale na pewno nie umiesz wszytkiego wszędzie tzn. zawsze jest murek , barierka , rurka którą ciężej przeskoczyć niż poprzednią. Gabi , Parkour jest dla siebie nie dla innych , nie ćwiczę dla pokazu tylko dlatego że dla mnie to najtrudniejszy sport który mnie buduje psychicznie i fizycznie , on zmienia człowieka.Poza tym nie lubię widowni chyba że jest młodsza :P Ludzie onieśmielają. Tadeuszu , parkour jest z zachodu, z Francji . No cóż mam nadzieję że ktoś jednak chce ćwiczyć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |