poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam ludzi do treningów Parkouru

Na początku od razu powiem że nie jestem kimś kto napier** salto za saltem , poza tym salto to element 3Runu

Ćwiczę najczęsciej na terenie szpitala wojewódzkiego z kumplem, mamy po 14 lat , a ćwiczymy od roku. Jak ktoś chciałby się przyłączyć to walić maila:
mistrzu93@gmail.com

albo GG
2375854
ale na gg jak nie jestem dostępny to mnie nie ma więc radze uzyć maila...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam ludzi do treningów Parkouru

ja bym sie przyjal ale niechce mi sie bo wszystko juz umiem ;)))

przemo

Na terenie szpitala hehe. A to ciekawe. Ale chyba nie po to żeby mieli bliżej po was jak coś wam nie wyjdzie:D Sorrki chłopaki, nie gniewajcie się, ale nie mogłam się powstrzymać jak to przeczytałam. Taki malutki żarcik. Powodzonka!!!

Swoją drogą to chętnie popatrzyłabym na was:)

sporo teraz gimnazjalistow tak lata po ulicach, breakdance, parkour... zaraz przyjdzie cos nowego z Zachodu

ja tam wole mensturbacje

hmm , przemo może umiesz wszytko ale na pewno nie umiesz wszytkiego wszędzie tzn. zawsze jest murek , barierka , rurka którą ciężej przeskoczyć niż poprzednią.

Gabi , Parkour jest dla siebie nie dla innych , nie ćwiczę dla pokazu tylko dlatego że dla mnie to najtrudniejszy sport który mnie buduje psychicznie i fizycznie , on zmienia człowieka.Poza tym nie lubię widowni chyba że jest młodsza :P Ludzie onieśmielają.

Tadeuszu , parkour jest z zachodu, z Francji .

No cóż mam nadzieję że ktoś jednak chce ćwiczyć...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org