Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaz Xenon-ow ! ! ! |
Witam. Chcialem zamontowac w swoim aucie Xenony i nie wiem czy ktos w lomzy je montuje. Jak ktos zna kogos kto mogl by mi je zamontowac prosze dac znac. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaz Xenon-ow ! ! ! |
Na legionów w tym fox.
|
|
pamietaj o spryskiwaczach i ukladzie samopoziomowania. Eeeee, zreszta pewnie jak wszyscy wlozysz palniki w miejsce H4 i bedziesz wqrzal wszystkich jadacych z naprzeciwka.
|
|
a ile kosztuje montaż tych xenonów??
|
|
Si3ma Ja mam u siebie zamontowane xenony i bardzo ladnie swieca. To że ładnie świecą to nic....jaka jest widoczność. Nie trzeba używac światel długich bo xenony daja duzo lepsza widocznosc. Mi montowal znajomy i za xenony+montaż wziol 400 zl. Jak pytalem sie w innych firmach w lomzy to mi powiedzieli 550-850 zl. Wiec jak by ktos chciał to mozna sie z nim kontaktowac i mysle ze bez problemu zamontuje w kazdym aucie. Nr tel: 510-233-332 Darek Zalozcie sobie xenony bo naprawde warto. :) Pozdrawiam.
|
|
400 zł za xenony LOL !!! takiej głupoty już dawno nie słyszałem chyba że to ten rodzaj pseudo xenonów z allegro do tego zestawu zajebiście pasują bardzo modne światła z tyłu typu "gey look" dla WT "lexus" piszę z ironią bo wkurwi*ają mnie matoły w złomach wkładający ten badziew bez homologacji i nie patrzą na to że inni przez nich nic nie widzą - to właśnie o czym pisze perkoz
|
|
Uwazaj bo czasami przetwornice zaklocaja prace komputera samochodowego i wtedy masz dyskoteke w samochodzie :))))
|
|
no z tym trzeba uważać jak już chcesz montować to nie oszczędzaj na montażu i niech ktoś to robi kto ma pojęcie bo jedno spięcie może się skończyć skopconą furką hehe
|
|
Siemanko ,ja osobiscie zamontowałem sobie ksenony u koleszki i za to samo cene mam dokłankie to co montuje Darek z postu powyżej za to cene sie opłaca, o niebo lepsza widocznosc w nocy poloecam ksenony !!!!!!
|
|
Xenony zamontowane. Montowal mi Darek. Bardzo dobra widocznosc i super efektr(samochod wyglada pare lat mlodziek). Dzieki za wszystkie odpowiedzi. POLECAM xenony. Super sprawa.
|
|
Ah te ksenony z allegro, tani szajs służący do oślepania innych kierowców bo jeszcze montowany w stodole u "koleszki" :]
|
|
Wy pisaliście o ksenonach, czy o soczewkach? Bo to, jakby chyba nie było, jest jakaś różnica??
|
|
Lol, to sa talenty. Zamontuje xenony (pseudo) a nie wiedza ze musi byc do tego system mycia reflektorow (gdy reflektor jest brudny swiatlo sobie pada w kosmos), mniejsza z tym. Malo ktory ma zamontowany system samopoziomujacy i swieci po galach wszystkim dookola, ze az zal. Mozesz sobie sie cieszyc ze masz xenony ale jesli nie masz na nie homologacji i nie mozesz ich wypoziomowac to sorry ale wsadz sobie to w d. Najlepszym sposobem jest zamontowanie (o ile byly) oryginalne lampy xenonowe i system oczyszczania ich, tudziez zaadoptowac z innego samochodu, ale jest to zabawa i wyniesie okolo 2000zl. Wiec z xenonami za 400zl to mozesz ale oslepiac innych.
|
|
Samochód z "xenonami" od Darka podwoił swą wartość :) Pozdrawiam. PS. sorki, taki żart ;)
|
|
Oszukali Cie. Darek nie montuje swiatel szeroko znanych jako "xenony', tylko podrobki z chin, "zenony"...
|
|
podwoił wartość i napewno z 10 koników przybyło
|
|
To jest zlodziej samochodow!! Kradnie w Świdnicy!!
|
|
Xenony za 400?? hahaha, poszukaj sobie profesjonalnych zestawów z odpowiednimi układami (mycia i poziomowania) a jak załozysz te swoje to wez jakigos kumpla niech w nocy sie przejedzie Twoim samochodem a ty wyjedz mu na spotkanie, i moze wtedy zmienisz zdanie. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |