Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BOKS W ŁOMŻY |
Czy jeszcze są treningi boksu w Łomży jeśli tak to gdzie ?? I na którą godzinę są treningi ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BOKS W ŁOMŻY |
Od soboty do niedzieli w Jęziorku - start chyba od 20:00 :-) W**A**K**A**C**Y**J**N**A P**R**Z**E**R**W**A
|
|
unomat odpowiedz na poziomie
|
|
Dzięki. Masz chyba wyróżnione, ze jest przerwa wakacyjna. To sie nie czepiaj.
|
|
ostatni trening byl w czerwcu. teraz trwa przerwa wakacyjna. treningi rozpoczna sie we wrzesniu( do tej pory byly w szkole 4 na kieszkowej-poniedzialek,sroda,piatek godz.17.00) teraz chyba bedzie zmiana miejsca budynek obok pg1........ i unomat ma racje jak chcesz dowiedziec sie czegos wiecej to jeziorko ci pomoze :)... szukaj tam trenera....
|
|
Kto chce w morde?
|
|
Bks'Tiger' Lomza ;D;D przerwa wakacyjna ...startujemy od wrzesnia ;D
|
|
fistaszek, w leb, po lbie czy przez leb ?
|
|
fistaszek w dziecinswie dostalw leb, po lbie, przez leb i teraz widac skutki
|
|
Czy już coś wiadomo o treningach? Kiedy pierwsze treningi ??
|
|
Idz na nastepny domowy mecz LKSu, przejdz sie na trybune naszych kolorowych 'kibicow' i wykrzukuj chwalebne piesni ku np. Jagielloni, a wtedy to oprocz lekcji boksu, otrzymasz rowniez nauke: karate, taekwondo i kick-boxingu.
|
|
Floorek a skad ty mozesz wiedziec jak jest na "kolorowej trybunie" dzieciaku jak ty z "Ameryki" wypisujesz ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez dzieciaku, wyobraz sobie ze moja noga rowniez stanela w srodku takiego sklepiska 'osobistosci' nie stroniacych od walki. I czego sie czepiasz mojej ameryczki, Polaczku? Ciezko kupic bilet i przyjechac na mecz do Lomzy? he?
|
|
fLoorek wez sie nie ośmieszaj bo to co piszesz jest załosne.. cytuje 'mojej ameryczki, Polaczku' hahaha xD komedia... xD jakbys Ty tylko do Usa latał xD ja tam jestem co pół roku i sie nie podniecam xD i powiem szczerze ze ta 'Twoja' Ameryczka nie jest zadna rewalecja... :Pp haha xD zal jak h*j powiesz cos jeszcze? BIG NJ trening juz pierwszy był w poniedziałek 3 wrzesnia ;) a nasteony będzie jutro czyli w środe 5 ;D w sp4 na 17 ;) zapraszamy ;D pozdro
|
|
Sam jestes zalosny dorabiaczku. To nie ja zaczalem watek o USA. A "Ameryczki, Polaczku" nie bylo sformulowaniem powaznym i jesli to Cie smieszy, to wspolczuje. ps. Moja Ameryczka akurat jest rewelacja ale to juz zalezy od tego gdzie mieszkasz, uczysz sie i pracujesz. Wiec swoje zdanie, zachowaj dla siebie.
|
|
Dużo osób było na pierwszym treningu?
|
|
Ej Polikarp na godz 17 to jest dla starszej grupy trening??
|
|
Bo widziałem dziś na sp 4 plakat że na 18 ??
|
|
na pierwszym terningu bylo tylko 7... ale własnie wróciłem z treningu i dzis bylo troche wiecej ;) mamy 4 dziewczyny ;) aa jest tylko 1 grupa moze jak bedzie nas wiecej to zorbia 2 dla poczatkujacych i dla starszych ale teraz jest na 17 ;) fLoorek ja sie tam nie ucze i nie pracuje ;) mam tam rodzine wiec latam ;) a ten Twoj gryps 'ameryczka.polaczku' nie byl smieszny ale żałosny ;]
|
|
dziękówa Polikarp !!
|
|
[]-[]
|
|
Czy ktos wie czemu juz nie ma treningów na kierzkowej?
|
|
floorek najpierw to bys musial zamieniec kibicow lks z gamoni na prawdziwych kibicow.jaaaaaaagaaaaaaa zycie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E ty lunatyk sprezentować ci nowy cios?
|
|
Bardzo poprosze,przyjdz dzisiaj o 17 na trening i powiedz,że Ty do lunatyka,chetnie przyjme prezent kozaku
|
|
E... co jest z tymi treningami? na ostatni trening trener juz nie przyszedl i nic nam nie wytlumaczyl ;/ szkoda,bo w Łomży jest pewna grupa mlodziezy,ktora z checia chcialaby dalej trenowac...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |