Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salony fryzjerskie |
czy moze mi ktos polecic dobry salon fryzjerski w Lomzy.chcialabym sciac wlosy.slyszalam ze dobrze scinaja w OLIWII co wy na to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salony fryzjerskie |
Każdy ma inny gust.
|
|
polecam salon "Afro" na Polowej
|
|
to znaczy?scinalas tam ?
|
|
Witam serdecznie Moja dziewczyna strzygła sie raz w Salonie Oliwia, szybko jednak musiała skorzystać z pomocy innego fryzjera, ten salon zmarnował jej kilka dni życia. Jej słowa "taka osoba to nawet owiec nie powinna strzyc". Także jony skorzystaj i napisz swoja opinie. Pozdrawiam Andy
|
|
nie w u nas tekiego salonu....a cala oliwia...dajcie spokoj...porazka....Nie wchodzic tam!!
|
|
Ja osobiście wszystko co związane z włosami robię w salonie Hair Design na Wyszyńskiego. Raz strzygła mnie Pani Ania i byłam bardzo zadowolona, a ostatnio włosy robiła mi taka brunetka i też mi się podobało. W Oliwii robiłam chyba też z 2 razy włosy, to były takie hmm.... normalne, nic specjalnego, a wydaje mi się, że po wizycie u fryzjera nasza fryzura powinna wygląsdać bajerancko ;) W salonie A. Glinojeckiej polecam tylko właścicielkę, inne fryzjerki bez komentarza... Afro nigdy nie odwiedziąłm, ale moja psiapsiółka tam chodzi i jest bardzo zadowolona (mi się też jej fryzura zawsze podoba). Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
a moze ktos wie gdzie dobrze ucza i mozna zrobic kurs fryzjerski w salonie?
|
|
to chcesz scinac wlosy czy byc fryzjerka?
|
|
jony, Ty chyba jesteś ta OLIWIA i chcesz sie w końcu nauczyć fachu. NIEŹLE STRZYGĄ NA WOJSKA POLSKIEGO, JEŻDŻĘ TAM ZE SWOIM PSIAKIEM, MOŻE TAM SPRÓBUJESZ. LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE. Andy
|
|
jony, Ty chyba jesteś ta OLIWIA i chcesz sie w końcu nauczyć fachu. NIEŹLE STRZYGĄ NA WOJSKA POLSKIEGO, JEŻDŻĘ TAM ZE SWOIM PSIAKIEM, MOŻE TAM SPRÓBUJESZ. LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE.
|
|
nie robcie trzody.
|
|
jony kurs można zrobić w salonie ANNA na Dmowskiego obok solarium (nie mylic z modikiem!!!!!!!!!) ogólnie polecam ten salon!! Kursy robią od niedawna ale salon prowadzą pare lat. Naprawde polecam!!!!!
|
|
dzieki IzzyRajder.
|
|
ogólnie jeśli chodzi o salony fryzjerskie w łomży to są na średnim poziomie .żeby nie powiedzieć na niskim można w łomży podciąć włosy ,ale nie da się ściąć włosów żeby mieć fryzurę .natomiast jak się wychodzi z salonu z fryzurą to do pierwszego mycia bo potem żeby to wyglądało po ludzku to trzeba się nagimnastykować .w łomzy nie umieją cieniować włosów bo albo wyjdzie im czapa na czubku albo nierówne strzepy .
|
|
jejku JONY ale żeś temat zaczął, ja uwazam że u oliwi jest najlepiej bo... konkurencja silna da innych salonów boja sie i słusznie bo ja uwazam to moje zdanie zawsze jestem zachwycona robia super, to widac na głowach i wlosach ludzi, tam jest fachowośc nie to co w inych salonach, zreszta oliwia to STUDIO nie jakiś salon. nie dziwie sie wypowiedziom bo boja sie mocnej konkurenji najlepiej obsmarowac naforum inne wypowiedzi na innych forum na ten temat mówia co innego ... silna konkurencja i tyle.. jesli o kims sie mówi to znaczy że jest i itniej silnie ustawiona firma , dlaczego nie mowi sie malutkich salonikach, abo ktos pod pseudonimem pyta sie co sadzicie o... bez sensu wiec dajcie ludzie spokuj. ja jestem klientka oliwi i zostane, puki firma jest, po za tym atmosfera w tym studiu jest wyjatkowa nigdzie wiecej nie ma i z tego co wiem maja wygrane miejsce najlepsze w polsce cos takiego, a tytułu nie daja byle komu prawda? pozdrawiam
|
|
a ja jesli chcesz zrobic cos z wlosami polecam salon SONATA na broniewskiego kolo farmera sa 2 dziewczyny monika to wlascicielka w zawodzie pracuje juz pare lat a swoj salon ma od pol roku jest naprawde dobra fryzjerka ma swietne srodki farby i mozna u niej w salonie kupic odrzywki ja odkad zaczelam stosowac na wlosach maseczeki mam takie zdrowe lsciace a juz od5lat robie bellejage naprawde polecam ten salon magda
|
|
A co powiecie o EDENA na Nowogrodzkiej??
|
|
No proszę teraz Oliwia to Mobile. Pani Oliwko!!! nawet te same błędy. Wstyd!!!
|
|
Brawo Bronia, Wystarczy wejść na inne fora by się domyśleć, kto to Mobile i jej Jony. Głupota ludzka nie zna granic, Oliwia naucz się pisać, bo Twoja znajomość polskiego przeraża, podobnie jak Twoja fachowość, żadna, miernota w Tym przypadku byłaby komplementem. Jedynka z kretesem za ortografy, polecam jakąś szkołę specjalną. Andy
|
|
MiYu jakie sa mniej wiecej ceny w salonie na wyszynskiego?? Chodzi mi o ścinanien.
|
|
Monis ile kosztuje sciecie to nie mam pojecia. Ja ostatnio miałam balejaż, ścięcie i modelowanie i zapłaciłam 140zł. Mam krótkie włosy. Musisz zadzwonić i się zapytać, masz tu telefon:) (0-86) 473-09-39 Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
w Salonie Edena na Nowogrodzkiej bardzooo wysoki profesjonalizm, superrrr salon i jestem bardzo zadowolona z jego uslug. a co sadzicie o Modiku na dmowskiego ?
|
|
sciecie na wyszynskiego to okolo 50, 60 zl
|
|
Salon Olivia to najgorszy salon na świecie. Naczytałam się na ich stronie w internecie, że dobierają fryzury, że profesjonalna koloryzacja i głupia się zapisałam. Kiedy już tam trafiłam i zobaczyłam fryzury tych niby fryzjerek i to,że one nie mają nawet pojęcia o tym co robią, chciałam stamtąd wiać! Ciągały moją głowę we cztery,przez 4 godziny, a efekt jest opropny. Włosy są białe a przy skórze żółte jak słonecznik i cała głowa w takich plackach, bo jedne włosy dotykały drugich i farbowały się nawazjem. Byłam tam 31.04 i od tej pory praktycznie nie wychodzę z domu, pomimo tego, że inna fryzjerka troche to poprawiła. Nigdy w życiu nie miałam tak ochydnych włosów, na dodatek są okropnie spalone. Omijajcie ten salon z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nawet zrobiłam sobie zdjęcie na pamiątkę, bo nikt w życiu mi nie uwierzy, iż fryzjerki są w stanie zrobić coś takiego z włosów!). Mam nadzieje, że p. Oliwia to przeczyta i wezmie to pod uwagę, bo to wstyd robić coś takiego! Jestem zbulwersowana jak nigdy w życiu.
|
|
Moja koleżanka też robiła tam trwałą i była przerażona efektem. Ma słabe włosy i właścicielka tegoż salonu (Oliwia) zaproponowała jej jakąś specjalną trwałą, miała być rewelacja. Trwałej nie widać włosy spalone, ale pieniądze wzięte. Zaraz po tym skorzystała z pomocy innej fryzjerki. Ja poszłam tam tylko na strzyżenie (na reklamie i ulotkach pisze 15 zł, ja zapłaciłam 35). Właśnie wróciłam od innej fryzjerki, byłam na poprawce. Wyglądałam, jakbym się sama strzygła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |