Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kiedy jest czynne lodowisko w Łomzy? |
Jak w temacie, interesuję mnie do kiedy jest czynne lodowisko w Łomży bo nigdzie w interenecie nie mogę niczego na ten temat znaleźć...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kiedy jest czynne lodowisko w Łomzy? |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14646
|
|
Ehh widać jak szukałem. Dzięki;-)
|
|
lodowisko... żal.pl zycie
|
|
ciekawe czy w nadchodzącą zime postawia spowrotem to lodowisko? "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
tak, powiekszone chyba.
|
|
gans napisz czemu "zal.pl" mi tam lodowisko się podobało mam nadzieje że za rok też będzie. Co prawda kryte np takie jak w Białym było by lepsze, no ale lubi sie to co sie ma ja na naszym byłem wiele wiele razy i jak na standardy naszego miasta"to było coś".
|
|
HEHE a wogóle super by było gdyby w Łomży otwarto całoroczne lodowisko kryte i jeszcze tak drużynę hokejową hehe fajnie se pomarzyć...
|
|
Lodowisko ogółem do bani a te "żal.pl" to gans wsać se w dup...,moja prababka przed wojną znała lepsze grypsy.te żale i lole sama dzieciarnia używa,strasznie tępe określenia,nie wiem jak wam ale mi się nie podobają.
|
|
raczej zal.pl jest trohe nowsze niz do bani . a jak mowilem...lodowisko zal.pl albo frajer.pl kto jak woli. pozostaje mi tylko smiac sie ztych co na te lodowisko chodzą !!! zycie
|
|
zacznijmy od tego umiesz jeździć na łyżwach... ?
|
|
Łukasz masz racje ganst tak cwany bo się smieję z tych co chodzą aby się trochę rozerwać w tej Łomży .A jak jedzić nie umie to sie niech nie wypowiada menda jedna .CO prawda ja też nie jeżdze jak zawodowiec ale jest fajnie tylko potem **** boli od upadków heh ale to się każdemu zdarza <lol>
|
|
jezdzic zaden problem. moj syn 6letni napewno radzi sobie lepiej od.sebo19 - albo jest sie patałachem i trzeba sie nauczyc -albo ma sie wrodzoną kontrole nad takimi sportami extremalnymi zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |