niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie kupić dobre sportowe okulary???

Potrzebuję kupić sportowe przeciwsłoneczne okulary na rower, ponieważ sezon tuż tuż. Gdzie w Łomży można takowe dostać. Dzięki za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie kupić dobre sportowe okulary???

sklep rowerowy w Łomży
http://www.rower-lomza.pl/
sam kupowalem i jestem zadowolony

w rowerowym przy alkoholah swiata kiedys mozna bylo kupic swietne okularki, warto sie tam przejsc

oakley. allegro.pl reszta jest do dupy

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Jak masz 500 zł na okularki to oakley jest spoko. Ja mam 60 zł i mnie raczej na nie nie stać.

wiec znajdz jakes polarki na allegro od dobrego sprzedawcy

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

na Bernatowicza,tylko i wyłącznie

nula78, wypisujesz głupoty. Na Bernatowicza nawet nie wiedzą co to są okulary na rower (byłem u nich). W tym sklepie w ogóle nic porządnego nie ma. Jedyny porządny to właśnie ten na Piłsudskiego, ale na razie jest tam mały wybór bo i pogoda nie jest na sprzedawanie takiego towaru!!!

Mam nadzieję, że w końcu zauważysz, że sklep na Bernatowicza jest do niczego. Kupiłaś tam rower, jak będziesz chciała go tam naprawić to Ci wzruszą ramionami, bo raz chciałem żeby mi dętkę wymienili i powiedzieli, że sie tym nie zajmują. Na Piłsudskiego jeśli coś jest nie tak to ten koleś robi regulacje za darmo - on jest w zupełności w porządku. Na Bernatowicza nie dość, że takich rzeczy w ogóle nie robią to jeszcze wzięli by pewnie extra kasę za regulację sprzedanego wcześniej rozregulowanego roweru jeśli by potrafili. To tyle co mam do powiedzenia na temat tego sklepu. Szkoda słów...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org