Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
liceum dla doroslych |
czy moze mi ktos podpowiedziec cos na temat liceum dla doroslych.to na Polnej slyszal ktos o nim cos?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: liceum dla doroslych |
dla doroslych to slyszalam tylko na legionow :) przygotowuja do matury po zawodowce i przeprowadzaja studium policealne jako kosmetyczka itp
|
|
prosze o wiecej opini,czekam.pilotka dzieki
|
|
Chodzi tam moja koleżanka i mówi że jest ok. Osoby niepracujące nie płacą i dają zaświadczenia do WKU. Więcej niewiem .
|
|
Polecam Legionow nie tylko ludzi po zawodowkach ksztalca takze uczniow po podstawowkach i gimnazjach super nauczyciele
|
|
dziekuje za opinie.pozdrawiam wszystkich
|
|
Szkoła na Polnej raczej odradzam moje dzieci nie mają tyle do nauki co tam zadają, ściągać na niektórych lekcjach nawet nie ma jak, z angielskiego dołuje jak może człowiek nigdy nie miał z tym językiem do czynienia a wymaga żeby całymi zdaniami mówić po kilku godzinach nauki i czytać płynie, a płacić trzeba i to nie mało.A wiadomo umysł już nie ten nie wspone o czasie ;)))) Pozdrawiam
|
|
Jeszcze coś dopisze bo bym była niesprawiedliwa dla innych wyrozumiałych nauczycieli bo są tam i tacy nap. z języka polskiego,chemii,historii i matmy Pozdrawiam
|
|
witaj jony.ty ten ktos kto pisze ci takie bzdury ze tam sie placi straszne pieniadze jest poprostu poje.....! Ja sie tam ucze i oczywiscie nie place bo jestem bezrobotna. Nie sluchaj tych gupot o nauczycielach bo to nie prawda. Z angola babka wcale niczego takiego od nas nie wymaga nie wymaga. wszyscy nauczyciele sa ok.POZDRAWIAM
|
|
juz sie zapisalam,pierwsze wrazenie ok!POZDRAWIAM
|
|
jony zapisales sie teraz tak? i jakies zaswiadczenie do wku sie dostaje teraz? bo to wazne ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
i od kiedy nauka? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowiek boisz sie woja ? ;D
|
|
nauka od wrzesnia nie koniecznie od pierwszego,trzeba dzwonic bo daty dokladnej nie ma.jak tam pojdziesz to wszystkiego sie dowiesz.do konca kwietnia szkola darmo,jak sie zapiszesz!
|
|
A Jak jest w szkole ''Zielonej'' na al.legionów ?? ktoś się uczył tam ? jak jest z opłatami itd ?
|
|
juz na razie wszystko wiem:) dzieki ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |