Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam ubran dla kobiet w ciazy |
gdzie mozna w Lomzy nabyc w rozsadnej cenie funkcjonalne ubrania dla kobiety w ciazy? wiem, ze jest sklep na Gielczynskiej ale pewnie sa jeszcze jakies sklepy, moze ktos sie orientuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam ubran dla kobiet w ciazy |
też jestem zainetesowana
|
|
W rozsadnej cenie to nie wiem... Wiem jedno ja zrezygnowalam z kupna typowo ciazowych ubran, gdyz po porodzie raczej ich nie wykorzystam... Zmienilam natomiast fason ubran np.: kupuje bluzeczki "lapane" pod biustem, spodni typowo ciazowych nie kupuje, lecz wstawiam np. gumeczke (niektore panie tez przeszywaja guziki). Co do cen ubran ciazowych to jesli chodzi o Łomże to są one zbyt wysokie. Ubrania ciazowe bowiem roznia sie od "zwyklych" tym, ze maja wstawiany szeroki pas na brzuszek do spodni czy spodnic... Za ten wlasnie pas placisz slona cene, ale jak to mowia wybor nalezy do Was kobietki... Pozdrawiam magia_2
|
|
może uzywane na allegro-w sumie kilka ciuszków tak kupiłam-za nowe spodnie jeans zapłaciłam 90 kilka zł za materiałowe też coś koło tego
|
|
Może interesuje Cię tunika i spodnie w kolorze czarnym? Mam też do tego świetną bluzkę w wąskie paseczki czarno-białe. Chętnie sprzedam. Odezwij się na maila: twoja_@op.pl to prześlę zdjęcia. Pozdrawiam :-)
|
|
allegro
|
|
Witam. Na rynku w Nowogrodzie (sobota) widziałam duża ubrań ciążowych, ceny nie znam ale napewno taniej jak w sklepie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |