Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął brązowy pies |
Witam, wczoraj w godzinach wieczornych z posesji przy ul.sikorskiego wybiegł/wyszedł pies. Wykorzystał silnie wiejący wiatr, który \"otworzył\" mu furtkę. Do chwili obecnej nie został odnaleziony, mimo wielu godzin spędzonych na poszukiwaniu. Pies średniej wielkości, brązowy, wszystkie cztery łapy o białym kolorze, pod szyją białego koloru \"muszka\", na karku również. Posiadał obrożę, na której wisiał emblemat \"Oazy\". Jest to bardzo stary pies, 19 letni, BARDZO chudy(widoczne żebra), zazwyczaj spanikowany, bojący się ludzi. Możliwe rejony w których pies najszybciej mógłby być widoczny: Sikorskiego, Dmowskiego,Kwiatowa,PG3 lub całe tzw\" os.słoneczne\". Może być wszędzie, przestraszony, głodny czy ranny, zaś my chcemy go odnaleźć. Dlatego też, jeżeli ktokolwiek posiada konkretne informacje, gdzie ów psiak mógł być widoczny - proszę o odpowiedź tu, lub kontakt tel, sms- 518804778
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął brązowy pies |
Widziałam dziś ogłoszenie przy lombardzie na polowej że znaleziono psa i podany był nr telefonu.Ale żadnych informacji nie było jaki to pies .Może warto zadzwonić i zapytać.
|
|
Konwalio, byłem dzisiaj na polowej, jednak żadnego ogłoszenia znaleźć nie mogłem. Czy jest szansa, gdy będziesz przechodzić obok, zdobyła i przekazała mi ten numer?
|
|
Dobrze,wyjdę potem z psem na spacer i spiszę :)
|
|
510 601 760 Znaleziono pieska.
|
|
niestety, pan spod podanego numeru nie odbiera, wiec juz pewnie na aktualne. dziękuję mimo wszystko :(
|
|
Brązowego, średniej wielkości psa, z obrożą widziałam dziś leżącego na trawniku, potrąconego zapewne przez samochód. Niestety, nieżywy. Ale wydaje mi się, że nie miał nic białego. Leżał biedak na Nowogrodzkiej, w stronę parku idąc do skrzyżowania z ul. Glogera.
|
|
Właśnie wróciłem z \"obchodu\" i niestety nie zauważyłem żadnego psiaka. Być może został już zabrany przez jakieś służby, tak czy tak będę jeszcze miał nadzieje Dzięki serdeczne za informacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |