Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy można oddać 1% na łomżyńskie hospicjum. |
Wiem, że hospicjum to jest potrzebne. Dziś przeczytałem, że ma problemy: artykuł Szkoda że w artykule nie podano danych niezbędnych do przekazania 1% swojego podatku na to hospicjum. Jak ktoś znajdzie niech wrzuci w wątek. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy można oddać 1% na łomżyńskie hospicjum. |
Łomżyńskie Towarzystwo Przyjaciół Chorych „Hospicjum” Pod Wezwaniem Świętego Ducha ul. Rybaki 3 18-400 Łomża KRS: 0000012037 _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
stąd: lista organizacji z Łomży i okolic może uznacie, że gdzie indziej przyda się ten procent bardziej... to przekażcie - nie zostawiajcie go w budżetowym worku.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja już przekazałam na Hospicjum. Wystarczy wpisać KRS i nazwę, nie trzeba robić samemu przelewu. Miejmy nadzieję, ze większość podatników skorzysta z możliwości wyboru, dla kogo przekazać 1%. Jest to mało, ale dobre i to.
|
|
Pod tym linkiem syntetyczne informacje. <--- Click. Nie rozliczyłeś się jeszcze z podatku? Nie zapomnij dopisać kilku literek, to naprawdę pomoże. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ja również wsparłem Hospicjum i szczerze zachęcam innych do tego ...
|
|
Wpisuję do PIT-u
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |