wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KRUS

Czytałam już o US, ZUS i same nie miłe rzeczy o pracujących tam osobach ja natomiast chce udowodnić że jednak można być miłym i to w każdym urzędzie chodzi mi mianowicie o KRUS tam jeszcze nigdy nie spotkałam się żeby kogoś źle potraktowano lub nie miło się odezwano i wierzcie mi bo byłam świadkiem nie raz jak panie ze stoickim spokojem uśmiechem na twarzy tłumaczyli po raz kolejny starszym ludziom co mają zrobić że by otrzymać rentę albo że mają za mało ziemi aby płacić składki itd. Ci ludzie którzy tam przychodzą to są głowinie starsi ludzie którzy nie mają doświadczenia w urzędach,którym trzeba tłumaczyć po kilka razy ale te Panie naprawdę mają podejście do ludzi i robią wszystko aby każdemu pomoc. I za to im dziękuje że pomagają bezinteresownie wszystkim.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KRUS

Już nie tak bezinteresownie ;) W niemalże każdym urzędzie można liczyć na pomoc o i le się nie jest "burakiem vel pieniaczem" i nie robi się awantury .

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org