Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekładka kierownicy ile kosztuje |
Witam mam pytanie i prozbe, chciałbym sie dowiedziec jaki jest koszt przelozenia kierownicy z prawej strony na lewo w Lomzy, interesuja mnie trzy samochody Peugeot 406 (1999), VW Passat B5 (1997), oraz Ford focus (1999). Prosze podac jakies namiary i ceny w przyblizeniu, z góry Dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekładka kierownicy ile kosztuje |
licz nawet na 3 tysiace ze wszystkim:) bedzie mniej to sie bedziesz mogl cieszyc:) ktos ci powie 1500...bedziesz musial dolozyc 1000 to bedziesz plakal, a nie sie cieszyl:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
sa to drogie koszty wiekszosc samochodow z anglii jest sciagana tylko na czesci bo koszt sporwadzenia + koszt przerobienia to nie dokonca jest to oplacalne przerobka ukladu kierowniczego+ pedaly trzeba na druga strone przelozyc + nowa deska rozdzielcza wyjdzie niezla cena
|
|
look na allegro firmy sie tam oferują w dobrych autach nawet do 4 tys. srednio 3 :)
|
|
tu se poczytaj. www.angliki.fora.pl tam wszystko pisze od 6000tys zl. z czesciami sie zaczyna vw passat. peugota taniej przelozysz 4500zl fokus tez kolo 5000zl. www.angliki.fora.pl pozdrawiam.
|
|
Chciałbym się dowiedziec ile w Łomży to kosztuje (robocizna + części) i czy wogole ktos sie tym zajmuje
|
|
w Piatnicy wiem ze gosciu tym sie zajmuje i robi to całkiem dobrze tylko nie mam pojęcia ile to kosztuje Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |